[I/A]死神BLEACH brave souls 千年血戰編 第4彈 有千血斬月 正

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
隻game一出應該玩左半年左右頂唔順 d電倒水咁就棄左
點知而家再玩番都仲未換電話 部電話日日熱到好似暖蛋咁
學術題
16%減傷同屬/20%唔同屬
承繼應該點揀
4%定加白值值啲
lv10 slot 16%減傷 >0 lv slot 20%減傷
thx
我上面個張1分47圖就係Auto IZ 170
全中
我部iphone 6s+ 玩咗2年都仲好地地 協得 auto得 又幾順
邊張?
PSP riruka 完現食田 食田老豆 SS井上
仲有隻都中哂rule...不過好濕鳩下 知食田
如果無上面呢5...6隻野就用人間所屬嘅任一角色打 當然 要係藍攻啦
WD月島 萬聖井上招16秒 而家PVP換到嘅個隻 大總統 技食田 心食田
如果都無咁...就是旦簡隻死神殺手打 藍攻角嘅 反正先30層 唔難打
一隻虛角都冇 卡咗係33層了
想問下係咪無可能做到100%減傷架
已經80%減傷+剋屬都做唔到
但我好似記得之前有巴打好似試過用石田爹爹做到100減傷既
定記錯左
80%已經最高了, 以前打知, 心屬繼承個時叫做可以100%既, 不過klab已經改咗了
同上次33層一模一樣,用左速久南白打
速屬包莖
上次用速東仙 難打到飛起
我有周一
一樣
今個月玩完
無隊長打42
咁我呢啲手殘撚睇黎有排都唔洗旨意有101010
想問下唔記得BACKUP 個AC 唔小心覆蓋左個SAVE 請問可以點拎返
估唔到咁都過到夢魘級,山本d範圍技真係超正
屌 而家想更正下個排名
一護>店長=友哈>夜一
隻新千血一護可唔可以auto 170繼承?
點解變左最撚廢既
長遠嚟講姐
啱先試咗店長 auto 發現隻野好撚掂 (不過手動真係好撚悶 隻野)
友哈就PVP幾OK嘅
夜一純粹模組勁 但PVP同auto都麻麻

不過都係個句 唔好FF 1隻000可以打哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞