[I/A]死神BLEACH brave souls 千年血戰編 第4彈 有千血斬月 正

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
如果我用FACEBOOK 綁定呢,
綁果個fb之前有個ac綁左,宜家用舊果個fb再綁係咪要取代左舊果個acc?
如果我用FACEBOOK 綁定呢,
綁果個fb之前有個ac綁左,宜家用舊果個fb再綁係咪會取代左舊果個acc?
好似會取代
試下先

抽左一推裝,應該點處理?

全部垃圾?
好奇問一句 係咪用石抽?
唔係設定越勁 GAME越廢 係敵方boss會整柒D姐
係得4刃親生仔級待遇 可以避過一劫
Yes!全部都要打 但主力將啲體力射向 4刃嗰個Event,如果做曬啲指另就射呢個嘅協力 大機會出好野
最近改咗 有用返D 所以咪開始有返D人用
跟機率復活 100%咪100%復活 會回20%血 可以用補肉劑谷多20%
well...其實無乜用
真係恭喜你 而家先知
算 講詳細少少

PVP其實都幾次要 已經開始無乜人care
最大作為咪就係keep住個3席rank 易D搵場入場
但其實鳩打 hea打都已經留到3席以上

公會戰(每日最多可以打3次)開auto其實係連打哂都做唔到 連合格都無

繼承之間(比你打水升slot) 1個月開2次分開2個禮拜
繼承單人auto係高難度野 無返D裝同角係玩唔起
繼承協力 同上 不過今次要手動 你聽日玩一次單人就明

超鳩協力
1個月開1個禮拜 最低難度個個要求7席先入到場 但都真係幾低難度下 同你打120降臨差唔多
高DD同最高難度就起碼要3席(限死) 呢個真係多返DD 合作要素 某D怪唔用某類角係打唔痛

穿界門 1個月開1次only 好野嚟 聽日開 唔限藍 限時(好似2星期) 無限次挑戰 打50層野 其實D角無返咁上下數量都係打唔高 因為佢去到某D層數會封印你用過嘅角

其實仲有個雫之重靈地 不過WFC 雫呢D野 打降臨咪有

輪更表 : 繼承(炒冷) > 超鳩 > 繼承(新) > 雫之重靈地
如果個個月有5個禮拜 就會有1個禮拜無野玩

最後 而家呢D關卡擺明係新手福利 唔應該拎嚟做成隻GAME指標
佢遲D又出轉生(我估係7*掛) 又有野要打啦
屌 唔記得答你野
係 全部垃圾 除咗本雄風特別版 會加多D經就無啦
周年武同埋真人電影紀念武 雖然都係垃圾 但有D紀念價值
屌 叫慣咗
超鳩 = 極限共闘
1個月1星期 淨係得協打
山本果本咸書,一黎說溶撚左佢
login bonus 劵抽到雪女,值咩級數?
屌我抽共刀露琪亞
值125石
睇個網袖白雪好似廢既,真唔真?
個本特別版嚟 無得合 只可以抽 你中意咪溶囉
抽中新手起手個山本元

總好過無得換125石
過左三周年慶祝出d角會唔會比較廢?
未出又點知呢
頂!!5星卷出共刀亂菊 千血4又係共刀亂菊
正常會弱 千血4 小小
三周年慶祝至到幾時?
本來諗住儲1150石到下個event,但見今次d角咁勁,即完由1700石開始抽,中左好多淫賤亂菊,5星既有速Lisa,知葛力喬,共刀花烈,到抽剩400石先中友哈哈哈哈哈哈哈 應唔應該抽埋博下店長?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞