[I/A]死神BLEACH brave souls 千年血戰編 第4彈 有千血斬月 正

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
太懶打公會任俾另一個連登公會踢咗
而家入咗個完全冇人打任務嘅公會
千血夜一同一護配咩裝好
求推介
共鬥打周年關冇留意條友冇開auto
想問放置play會有咩懲罰?
一護 -CD + 靈壓裝
儲夠3次 會無得打協力 (好似1星期)

1/3 之後全日都無再被罰 隔日會變番 0/3
抽角係咪做到10抽step 6就可以停?step 7 好似冇乜特別...另外逐隻抽果堆step係咪廢既?
又唔係完全無得打協
係無得入人場 只可以自己開
你追唔到想要既角 STEP 7 都要繼續抽架啦

STEP1-6好似好荀 , 其實分別唔大

單抽 STEP其實抽完頭2下可以不理
問乜
Great 你搞掂
無得入人場人生已完
1-6抽完好似儲定石等下個event仲好,step 7唔見得易d中
岩呀, step炒左幾次金光之後唔抽算!

反而單抽可以抽到step6,7既, 反正都係25石
抽角係咪做到10抽step 6就可以停?step 7 好似冇乜特別...另外逐隻抽果堆step係咪廢既?

單抽 STEP 7其實抽完頭2下可以不理
1-6抽完好似儲定石等下個event仲好,step 7唔見得易d中
岩呀, step炒左幾次金光之後唔抽算!

單抽 STEP 其實抽完頭2下可以不理

岩呀, step 7炒左幾次金光之後唔抽算!

遲啲有冇單獨up? 有冇ching有經驗分享下會唔會易中啲
公告有寫晒黎緊 有單獨POOL

要中大細池都可以中 , 無咩易唔易中 , 睇自己運氣啦
第二彈嗰陣大池點抽都抽唔到花姐,單獨池一開十抽就中花姐
不過講係咁講,細池得3%,你諗你
見出第四彈千血入黎玩返
希望多啲inter ser既巴打會入啦
想問下千血斬月係味應該要配靈壓裝? 其實都唔太明白點樣睇咩人配咩網裝 只係明下本身隻野靈壓高過攻擊就配靈壓裝?係味咁解?
10連其實抽左150石個次
之後抽單抽唔係抵d咩
10抽Step3-6都有唔同野送 而且啲獎勵都唔錯
由其是Step6 必中彩光

同埋周年Pool 6%+2% 所以感覺都易中啲
只不過中唔中你想要嗰隻就係另一件事
不如你解釋下 抵係邊

唔好同我講每次25石用少D 所以底D
一樣價錢
裝就靈壓,sup就減cd
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞