[I/A]死神BLEACH brave souls 千年血戰編 第4彈 有千血斬月 正

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
無,隨機 需要既係時間同你既毅力與運氣
仆街想課金都冇得課
日本個acc好耐以前整 唔記得左個問題
轉番香港acc又課唔到
雙重認證,唔洗答問題 自己上網搵下
大把野你肝 , 無得 無限打你有排都升唔爆d 角
石始終有上限 , 比其他驚係多d 既
綁定帳號
刪bbs
開新日本id
dl bbs
繼承bbs

屌,兩件裝亂咁合到件尻野出黎,哂左好多power hearts, 邊度有關可以打多d power hearts出黎?
隻game 由一出就開始玩 一開刷到隻藍染起手 當時最勁呢隻 宜家係屎黎
玩極都冇乜勁既角色 去到d nightmare既關就唔夠打了
三周年關 四刃封面果關
終於儲齊角滿soul tree用崩意解放斷手山本,好食經驗同石
你明點解 協力無限打啦可以 ?
不過真係禁到手軟,係咁search room,同埋有時冇體力係件好事,等自己有藉口唔玩住
屌 last 250 中2隻5星都唔俾隻新嘢我回石
希望幾日後張5星卷可以回到石
3粒,150lv後用黎解放上200
右下有個紫色掣
有隻迷小一護同飛機場 個粒就係公會掣
另外 已經收咗人 抱歉
新手黎講 會唔會 用 店長 做首抽
好過 一護 ? 千血角來說 唔該
真係痴撚線,明明已經插曬加30%靈壓既飾品,加埋成90%,屌你老母都仲係打唔曬5關
究竟啲勁人點做到公會戰幾百萬分
繼承
啲彩色樽好撚難拎,想買又要成600幾蚊
洗撚 打哂5層咋
90SP唔代表到D咩 講下呢3件野分別係咩
同埋你用咩角 用咩sup
新手嚟講 呢2隻都勁啦 雖然係一護好D
反正你都係刷緊AC 不如就刷到有哂2隻算啦
店長普攻個特效真係好型

今期工會用呢隻過,打到第四關已經收皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞