[I/A]死神BLEACH brave souls 千年血戰編 第4彈 有千血斬月 正

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
新手表示刷裝刷到好崩潰

合左一咋4星包同書出黎

先得個2支棒
你隻角好低lv?
滿lv共刀一護wor,果隻狼牙棒好似好厚血下
冇人類角?
咁唯有靠磨
係咪應該垃圾都要上六星?為左打穿界門
上六星本身都有石攞,幾廢都起碼練到150lv,穿界門只要條件夠晒好多根本唔使升滿技能樹就已經夠打
屌,卡左係32,之前打見到呢d幾得意,係咩怪黎?
同問 呢啲怪係屬於咩分類

虛?
死神
新手入坑,之前爬文,聽講有巴打話血戰卍解一護之所以勁,係因為2技可以無限buff,我裝晒減CD,減咗12%,加埋自身12%,都係24,但2技都係要等CD,想問點解?因為我繼承唔夠高Lv?定其實有卡減更多
裝3個減12%cd link 再加自身12唔係應該48咩?
有啲角好似千血8600就係14%
我唔太清楚,我見一護本身減12,三張卡加埋又減12,咪計到24,仲有兩倍?所以48?
不過但問題始終係我而家做唔到無縫接到技2,但buff會無,仲要等8秒到
我以為係加數咁加上去
照計應該個牛角buff可以一直係度架
你cap隻角嚟睇睇
點會3張加埋12? 每1個sup都減12%加一護自身既12%應該係48%, 我裝晒基本上係無縫開boost喎
我覺得佢係淨係插咗1張
又或者佢完全未升過d角色,每個都sup都係得4%
用左4個鐘黎用完現碎峰打35層黎解隻心銀過49層
又用左2個鐘黎用技白一護過50層終於過曬穿界啦 好滾動
無錯 我每張得4% 我四星卡每張都可以升到12%?定要6星先得?
唔好意思
四星卡都可以升到12%嗎?
你可以睇返每隻角個技能樹, 自己check下每隻角既SUP去到幾多%, 某D 5星角去上6星係可以再多幾%
明白,感激
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞