我地覺得依加D食雞太講運氣,所以我地自己整左隻

657 回覆
5036 Like 114 Dislike
點都支持左本地先喇
係香港要整一個遊戲有難度
你要賺就更加有難度
難得仲有人有心整 質素仲要唔差
要繼續努力 支持你

但係記得唔好靠連登宣傳 見多人留名就停步
個人意見如果你真係想隻game出名
請啲Youtuber玩下 但唔係淨係香港Youtuber 外國

我都想睇到多啲香港出產嘅野
支持你地
支持你地 香港要贏 btw有無電話版
香港製作一定支持 我覺得抄人都唔係乜大問題姐 最緊要係之後可以發展出自己風格 加油
留名
淨係香港製作就值得支持
請問細公司有冇可能出ps4或者switch既game ?
支持,等你放左上steam我先比錢買
有資金同有心
我覺得可以原免費掉上steam
early access
吸收完意見同經驗
就下架 加個subtitle 上架做收費版

做課金又未完整應該好難做
抄抄埋埋當新game
支持被人告
支持本地作品
支持
香港班IT終於崛起了。
如果有香港地圖
真係好撚正
成隻COD咁
行過有見到
但以為手機game冇細睇

用緊咩引擎做

提議
比D介面睇下先
其實我地有個叫做信標既系統,每個玩家一開始會攜帶兩個。而且玩家其實都唔洗執槍,而係買槍。當玩家擊殺敵人,同埋完成某D條件都會得到資源,用黎買情報同埋武器。依個信標要放係地下用,用既時候就會變成call H.Q. airdrop,係附近既人都會見到。而依個信標亦會留低係原地,作為重生點。但係都會有機會比人獲取情報/搵出黎打爆。

而且武器同重生都係所有玩家一齊share,即係如果H.Q.得2支M4賣就成個場只會最多得2支。所以你要諗買槍先定情報先。
Unreal Engine 4
留名
Child登識撚打機咩
咪又淨係識玩p&d同pubg玩上腦
依兩隻用翻佢地個理據咪又係抄game
PUBG
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞