我地覺得依加D食雞太講運氣,所以我地自己整左隻

657 回覆
5036 Like 114 Dislike
第一眼望以為CS , 不過絕對支持本地嘢
多謝你,會留意
依加開緊個新Post,順便補翻條Link
頭先經過都留意到你地隻game

個concept都算係幾好既
但係d gadgets 最好唔好太過科幻, 貼近返現代會好少少
始終唔係個個接受到科幻型槍game
見到你其中一張gif可以跳到咁高, 感覺似同spiderman對緊槍咁

我自己玩過好多唔同類型既槍game,
如果有得試玩既話可能可以比多d意見
支持
Support
我地都係咁諗

果張圖可能太細睇唔清,其實果個係其中一個Item,勾繩黎
條繩喺隻腳發出
個張擺明係用繩索跳上去喎
巴打咁眼利
我地已經Fix左
部drone 仲細過r6 嗰啲 仲識爆
SHOOTER作為公司頭炮真係好有難度

主流3A太多 老手太多 好易比人話抄或者不平衡

仲要出食雞黎拎GIMMICK驚你地比人圍插呀

真係要睇路

我都見到有條繩, 所以先話似spiderman
Pubg咪又係喺DayZ Rust Arma H1Z1依啲參考出黎
成個創作理念源起show曬出黎都屌鳩人抄
又唔係話成隻pubg/r6照抄改個skin/map就算
FPS/TPS出咗咁多隻,整新game肯定係有某幾隻game做enlightenment/reference架啦
講抄LOL咪更加似抄
加油
雖然唔會玩,但留明支持下
所有射擊game 都講9成技術
你睇shroud 就知 贏多過輸
冇技術 俾盡好彩贏得1-2場
支持
g持
我地都計劃左會改返大佢
我反而覺得用遙控車炸人有問題,始終架車太細,唔似炸彈鼠咁大部,又無RB6部遙控車咁低殺傷力。
其實第一眼已經睇得出似一隻傳統fps多過battle royal
香港地圖一定要加入 始終你地打正旗號用本土嚟做綽頭。不過等有人力物力先加入都可以
樓上有人講過,可以跟rb6一樣做真實向嘅攻防,即係可以破壞建築物嘅外牆、或者用資源嚟起木封板。依啲都係fps game罕見嘅元素(當然要諗下點樣避免侵權依個問題)
加油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞