我地覺得依加D食雞太講運氣,所以我地自己整左隻

657 回覆
5036 Like 114 Dislike
多謝巴打幫推

以目前Kickstarter進度黎睇,我地都唔肯定會唔會夠資源時間去做香港地圖
暫時我地諗,係遊戲發售後會根據銷情決定整唔整,但我地係想整既。

之於食雞。其實我地同食雞似既只有多隊混戰一點,嚴格黎講係一款Objective-based既射擊遊戲。但係我地入場的確唔係跳傘
其實睇完條片其他都冇乜嘢,話晒仲開發緊,但係槍械後座力似乎太細?
唯一要想問,意思係咪殺人愈多獲得情報愈多
我一直唔明,殺廿個同殺零個最後都要公平對決 咁我殺黎做咩?
回應巴打既提問

殺人愈多意味著你有更多既資源可以用黎換取情報。
亦由於遊戲既勝利方法有兩個:殺晒所有人取得兩份通關道具後脫離。
所以為左避免有人能夠成功集齊兩份通關道具脫離勝出,係有必要將之擊殺。

同埋都仲有其他動機,詳情暫且不便透露
多謝巴打意見,我地會留意下需唔需要作出改動
順便想問下各位巴絲打們想隻game有咩槍用
二戰槍plz

三八式,Springfield,LeeEnfield
LeeEnfield

仲有無其他
是但啦

話時話你哋出現代槍要傾授權問題架喎
同可唔可以唔好飛?
好難投入...同埋冇瞄準鏡用?
飛索係其中一個道具
我地考慮緊推出時會暫時移除,待日後更新先再考慮加返入去

瞄準鏡係有的,我地其中一條舊片入面有出現過
不如搭紅van入場
玩槍game最怕有外掛
如果有外掛點算
我地出香港場時可以考慮下
先唔講有無人整

我地非常重視依方面既問題,所以本身會做好一定既防範措施
但我地唔敢講會零外掛,因為即使係各大廠都唔可能做到完全零外掛。
不過我地絕對會嚴厲打擊
岩岩睇完facebook條片 留個名先
PC
【Raid of Regions 眾籌活動結束】
經過一個月嘅努力,Raid of Regions 嘅眾籌活動正式結束。好遺憾今次嘅眾籌活動達成唔到目標金額,所以我哋並唔會收取到任何Backer嘅款項。

但係,我哋唔會因為眾籌失敗而卻步。我哋會繼續努力開發Raid of Regions,並預計會喺10月份推出Closed Alpha,同於今年底喺遊戲平台Steam推岀Early Access,請大家繼續支持我哋!

喺到衷心感謝每位一直鼓勵同支持我哋嘅人,亦都請大家繼續關注Raid of Regions嘅動向!多謝!
加油呀巴打
垃尻圾
幫推
又唔夠錢
無哂聲氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞