我地覺得依加D食雞太講運氣,所以我地自己整左隻

657 回覆
5036 Like 114 Dislike
可唔可以學heat project 加旺角地圖
經過我地既討論後,因為見大家都十分期待會出香港地圖,我地決定只要達成八萬蚊Basic Goal 就一定會出香港地圖。今晚我地會update stretch goals。

不過係early access推出既時候我地未會有,但我地下一個制作既地圖就一定會係香港。我地都已經收到有朋友希望幫手製作香港場景,所以相信要整到並唔係難事。

希望大家多多支持
其實你地有整game呢份熱情點解仲要屈居於大逃殺呢type嘅影子下?
無可厚非大逃殺風格確實十分盛行
但係玩家始終有審美疲勞
市場上有咁多食雞game
即使你地加入rainbow six嘅元素落去其實都難突圍而出
我個人就覺得好可惜
難得終於有香港出品嘅game但玩法都仲係大逃殺
如果題材更為創新或者特別我一定預購定
無錯啊,搵一套知名電影
然後加fps元素落去
精心製作既話有機會打出一片天
小心畀支那狗抄
其實我地並唔係食雞既玩法,只係我地用黎簡單介紹多人混戰特色既講法。實際上如果有黎我地個booth度聽我地講,我地確實會提到食雞同Siege,但係下一個就會話真正相似既其實只係last man standing 同多人混戰,所有跳傘執槍縮圈我地都唔會有。

不過我地既講法的確係誤導左大家
香地圖係複製實景定只係香港特色?
暫時並無定案,但預料可能會係幾個地區既實景加上根據香港特色原創組成既地圖

巴打們有無咩意見
就咁睇黎情報戰會係依隻GAME既主題 但係一隻FPS GAME最根本既野係玩家對槍 用槍法走位 技術分高下 但依個情報戰會對隻GAME既贏輸會去到幾大影響?? 如果我攞左果D情報係 "其他玩家既位置", 咁我唔洗同人對槍都好大機會贏到啦 假如可以平衡到依兩點就幾吸引
巴打小心比人炒咁張揚
對槍依然會係十分重要既元素。而根據我地既設計,情報主要係用係戰略層面。例如其他玩家位置咁,會係係地圖上顯示,並且間斷地更新,持續一段短時間。而且你亦都可以同買情報一樣,用資源黎買一段時間內隱藏情報。而且愈有威脅既情報都會愈貴,變相就會影響到你係其他方面可以使用既資源。

而如果想係即時戰鬥上去獲取位置,相信用唔需要使用資源既戰術道具會黎得好用啲
多謝提醒 我地仲有更加有趣既系統同遊戲設計未公佈
建議可整古惑仔風格,更有江湖味,一定能夠突圍而出

(想加入團隊做銷售推廣,有冇位? )
如果可以係對戰時好似cs咁順的話
一定掂
加油
Heat project 個種啦
西洋菜南街
再溝女人街 花園街
巴打可以係FB inbox我地了解下先
我地會加入新mode,暫時計劃第一個隨後加入既未係征服搶旗。

不過其實我地並唔係Battle Royale,只係出於以佢太運氣為出發點依點,加上有多隊混戰先用左佢黎幫助大家快速了解我地個遊戲。實際上會係好唔同
LM
先要睇一下配置,雖然我地非常重視優化所以係推出時應該唔會太大問題需要勁既配置先行得順。但係可能仲要睇返有無咩係mac上面我地依家整既係兼容唔口到。

如果出到既話我地都傾向會出埋。
係咪唔會考慮做城市實景?

希望你地幾難都做實景,實有回報
留名等玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞