我地覺得依加D食雞太講運氣,所以我地自己整左隻

657 回覆
5036 Like 114 Dislike
見到D子彈一粒粒 豆豆炮咁

好鐘意呢種效果 好有打擊感
PUBG咪又係抄H1Z1
有香港地圖的話我會支持
擺明呃錢
不如好參考下FOXHOLE,我鍾意個類要推爆地圖既GAME(唔好DOTA,太悶),但轉返做FPS。
自己抄自己就唔可以係抄?告唔告係一回事
都聽過有啲歌手無貨會抄返自己以前既舊歌啦
重點係隻game帶出體驗唔同,就算係類型相似,覺得可以接受,即係普遍都唔會話heat project係抄cs架嘛
我地的確係柒左 講法誤導左大家。

十分同意巴打所講既,同埋我地其實仲有獨特系統未公佈。
如果有睇stretch goals就可能會留意到仲有個Linking system
睇咗trailer,唔太鐘意射吊索快速移動呢個system
但無人機同機甲對大逃殺game黎講都算係新鮮元素
點都好支持香港本地遊戲製作
咁有問題喎,你提到:了透過擊殺所有敵人獲得勝利以外,玩家亦可以選擇達成另一個勝利條件取勝。

咁即係除左拎道具之外有另一個勝利條件?定你隻只係市場上另一個勝利條件唔同既遊戲?

如果係咁你地都係唔好提食雞啦你地都介意而你隻GAME已經無PUBG特別元素存在。
LM
所以Child登啲人完全無批判思考
明明完全係唔同既野都可以比人話抄(雖然我覺得有少少責任喺樓主既誤導性題目)
抄信長 抄三國
咁似btooom
好似幾正下
留名支持,諗起香港地圖就覺得好正
我地諗住開個新Post,改咩標題好?
留名支持
所以決定等隻game真係有得玩先屌啦
衣家乜柒都未有 個個喺個腦度已經打曬飛機
為免跟車太貼 都係睇定啲先
不過見係本地製作 老閪都撐左先
你地自己玩完覺得最吸引既地方係咩?
你個post比人騎左有咩感受?
話說當日都見到你同billy chan個檔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞