我地覺得依加D食雞太講運氣,所以我地自己整左隻

657 回覆
5036 Like 114 Dislike
點會用unity寫啊

想死咩
Pledged
好奇會有咩槍
lm
支持
每場遊戲內玩家都要透過擊殺AI機械同敵對玩家取得資源黎買進階既武器。當中武器會有分價錢低至高,較平既會係舊式槍械,例如M14同Sterling 。唔一定係性能上會較差,只係泛用性能上較差,例如裝唔到高倍數光學瞄準鏡或其他attachment。較貴就會係現代啲既槍械
要有呢把

今晚會Release 新Gadget既情報
來遲了的情報。

圖中所見既係攜帶住可伸展護盾既遙控車仔,需要由玩家操縱。
配合隊友就可以變成極具機動性既掩護

順帶一提,我地目前既進度十分良好,但就最近因為埋首於開發而無推Post
請巴絲打們繼續多多支持 (順便幫手推下 )
hi 樓主
想整香港地圖可以搵我地

https://t.me/TF0711
加油 留名跟進
已俾$支持 !!
留名支持
backed
多謝支持

近日因為各位巴絲打們慷慨給予既正評而令到我地得到媒體既關注,係依兩日亦有相關既訪問報道出爐。
雖然報道既內容可能唔太關隻Game事,不過就有提到下我地點解想做依件事
亦都出現左我地既真身,不過有係動漫節黎我地booth行過既大家其實都有可能見過
以下係目前出左爐既報道link :

【自創遊戲】90後大學生組隊整Game 上Kickstarter眾籌計劃出香港地圖https://hk.lifestyle.appledaily.com/lifestyle/realtime/article/20180810/58539221

標題誇張左 標題誇張左 標題誇張左 標題誇張左 標題誇張左
激靚畫面!90後寫港產Game揚威 網民捐錢撐
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20180811/bkn-20180811073045428-0811_00822_001.html

歡迎各位巴絲打們提出任何問題
再次感激各位巴絲打們慨給予正評,請繼續支持我地
亦都好多謝肯訪問我地既媒體

今次有post link了

但係你漏左個慷字
留意下先
輕力一推

好想見到銅鑼灣地圖/荃灣地圖

btw大部份食雞game都係跳傘落地 睇個個都覺得悶
好似跳得高左少少
角色其實係利用射出去既飛索而升上去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞