[人體鍊成] 深圳食買玩交流區 - 3

1001 回覆
29 Like 423 Dislike
搵日試下先
我都綁唔到美團支付,用返微信俾錢就算
好彩幾年前買左張東莞一毛卡,可以跟一世,唔駛再煩呢D月費卡
全部用WECHAT登入咪得囉,我美團都係

食北京填鴨去同順居好好食喔,果木烤鴨
想問下返去開戶張電話卡係咪一定要實名左先 因為我試過幾次係大陸買既卡都用唔到wtsapp ig fb之類 要係香港買果啲先用到
有冇巴打介紹邊張大陸買既卡係用到啲apps

食左,果然出色
夫妻廢片,片皮鴨,一流
*千奇咪撚點 「果醫山藥泥」,垃圾黎!
Lm
夫妻廢片同片皮鴨必食 個fd叫左個羊肉煲都話正 茫果沙冰都唔錯
想問下正骨有邊間推廌
用wechat俾左 開頭未禁到入俾錢個頁以為一定要綁銀行卡
深圳有咩素食推介?
卓越in town
岩岩開左戶
係羅湖一出關口申請左日租卡 $200人仔

之後上工行開戶 只要戶口留$300就得唔洗一千
話說其實户口無留300會點
前幾日美團付款 入面宜家應該無300剩
可能會每個月扣50,扣到冇錢就凍結。
¥200日租卡, 恭喜 你己被屠刀宰割
200入面有150係充值 50蚊當比人賺下錢
行前d 聯營店150人仔咋喎
佢首13個月免6蚊月費,其實無所謂既,我試過係福田問 佢開380人仔 屌鳩佢
聯營店去過一次勁多人 轉左天神卡一世5蚊月租
官方既聯通成日都話無貨叫人出去買
客戶叫佢地轉 但會冇左個香港電話

我連大陸電話都變埋空號 但仲上到網同收到msg 攪左好耐都未solve到 反正唔影響既 除左didi
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞