[人體鍊成] 深圳食買玩交流區 - 3

1001 回覆
29 Like 423 Dislike
因為你申請歡樂卡既時候已經俾哂
$$$$
發覺已經冇乜人講食玩買
報告下
呢個月上左去兩次
開始冇之前咁雀躍, 開始飲厭左喜茶同埋食厭左八合里
試左吳莊, 兩個人, 食唔得多野, 試左片皮鴨, 夫妻肺片, 石鍋豆腐
個片皮鴨係堅好食o既, 其他兩個冇乜特別, 埋單$11X, 係抵食o既

之後去左深業上城行, 發覺中伏,
要搭的士去, 又塞車, 走又極唔方便
根本冇乜野好行, 都仲有好多鋪頭未開
去左果間京盛宇飲茶, 完全冇特別又貴

之後去左麗水云間dup骨, $168兩粒鐘, 免加一免小費
但就真係一分錢一分貨, 上次月光城無論場地同技師dup 骨功力都大勝
上次$294, 今次$168
上次食左皇廷廣場間外婆家
性價比超高
68蚊有成隻雞食
我都剛食完吳莊
佢d 野真係幾抵食
不過我無試片皮鴨
試左烤雞,都唔錯

新商場黎講
我自己行過覺得好行得萬象天地同壹方城
$3 麻婆豆腐
下次試下, 個片皮鴨真係好食, 香港食過美中鴨子、全聚德烤鴨
都冇吳莊咁好食

壹方城實在太遠, 要搭成個鐘車
行完深業上城, 以後都對深圳行街不抱期望, 下次去唱k 算
主要係打發午餐至晚餐之間o既時間
兩個人埋單150蚊
仲食唔晒隻雞打包返屋企
係羅湖聯通問親日租卡都話無,有無巴打知邊度有,定係要屌鳩佢先話有
有咩平靚正酒店推介
細鋪大把, 你比炒價就得
下個月香港v7 都可以係大陸用
冇得scan qr
只可以線上支付 ,普通買野 食飯埋單呢D線下支付做唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞