[人體鍊成] 深圳食買玩交流區 - 3

1001 回覆
29 Like 423 Dislike
所以唔返大陸玩但會接觸大陸既野(e.g. 大陸網購 遊戲之類)最好都養返個大陸no.
我自己個張聯通一卡兩號 send sms 俾12306,號碼直接入12306就得,唔使+86,+86反而唔得
有無coco park經驗分享?
海底撈喜茶走唔甩
想掃街去東門 附近酒店都多 又平 建議去到先即日揾房 會再平啲 嗰邊真係好多酒店唔使太擔心無房

玩嘅就動物園啦 仲有世界之窗 係啲主題樂園嚟
東門巴士站岀面個商場有間檸檬魚堅好食
誠意推薦
想知多啲貓cafe
星期六晚都可以?
即日可以幾平
再推薦檸檬魚...
利申非打手 堅好食
其實你無乜要求嘅上網訂啲細嘅二百多啲一間雙人房 即日去可能百五都有
不過你如果要靚嘅大酒店都係上網book定好過
仲有間好偏僻嘅小店啲麻辣燙都好正 嗌勁多樣嘢食都係三十幾人仔 仲要個湯底係高汁
係衛生環境麻麻 不過我食咗咁多次都無事
想問下間野起邊

上網揾先知原嚟有咁多間分店
除咗檸檬魚 麻婆豆腐(石鍋拎上嚟啲油仲滾緊真係好正)同川北涼粉都值得一試
好似炸鮮奶同芋圓嗰兩樣嘢就最好唔好試
有冇食過太二,同太二比邊間好食d?
太二都係檸檬魚?未食過 求介紹
太二唔係檸檬魚,係酸菜魚,但都好好食,所以問下你有冇食過對比下邊間正d,檸檬魚我就冇食過
酸菜魚好多舖有得食 整得好食嘅都唔少 檸檬魚真係少見 個酸度酸過酸菜魚好多 但食落極爽 個人中意檸檬魚多啲
between 加埋個寬粉都好食
叫白熊咖啡:

d野食一般但d貓好好玩
cmhk咪有中港2地數據互通
200幾12gb全速
户口用中銀唔洗keep錢
食嘅話去試下大新邂逅椰子雞 同祿鼎記酸菜魚
芷魚都ok 但d烤魚唔得
終於開左户口 可以瘋狂食野
我都想問
個個巴打都話去找換店可以直接入但我問左幾間都話冇
門口痴住we7既圖wo
宜家我嗰個方法都方便嘅
我hk wechat link 左中銀AC
用ebanking 已經可以top up 香港錢包再過錢比agent

不過係貪心想知有冇第二間平啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞