[人體鍊成] 深圳食買玩交流區 - 3

1001 回覆
29 Like 423 Dislike
吳莊 連城新天地 皇城廣場 西多屎介紹過
睇下先
水左都係百二蚊,又唔係萬二蚊
lm
番大陸再買囉 唔係可以點
你攞住張卡,去聯通營業廳實名,如果真係假,到時買過第二張囉,就咁睇張卡唔似係假啦,放心woo
話說我之前買左張一卡2號之後轉左天神卡 但個大陸號碼淨係用到短訊 上到網 但電話變左空號 之前返左3次大陸都攪唔到 最燈個次係6點半去到門口貼撚住成個廣東省早收 第2日過潮州去左3間聯通 一間冇開 另外兩間都話幫唔到手要去深圳攪 黑撚到爆 冇得打電話聽電話最麻煩係didi個司機搵唔到我 最撚麻煩係打去客服個個都唔撚識攪咁 如果唔係個戶口連撚左個號碼真係想開過張就算
我每次都wechat連銀行拎, 點解會有短信

用餘額除非你係想offline交易
等我做勇士
咁點解決打電話個問題
仲未解決到 我當初起北京用左幾個鐘都解決唔到 次撚次就係話你再試下 呢邊睇到你個電話功能正常 跟手已經好難再打返入去 我都打到慶慶地 個次去潮州個邊個cs見到我咁都眼突突 佢話要二代身分證先用機查到 但我偏偏未換 佢都好好心幫我打去客服問 但最終都係話要返深圳攪 諗住唔撚再入錢 冇晒錢之前都整唔返就開個新號碼先
強制建議各位唔好係香港買卡上去實名,上到去又話呢間唔得 果日又唔得 寧願直接係大陸買算
有無人會返深圳睇電影
有無邊間交通方便既推介
有,成日 ,你經邊個口岸過關先?
坐火車
落馬灣或者羅湖
之前上去幾次都係去市中心玩
前兩日去東門覺得冇野玩咁
同廣州上下九一樣
成條街d鋪頭 野食都差唔多樣
隔幾間鋪又見返
呢幾日諗住搵日平日上去開戶 + 開回鄉卡 e 道。而家仲諗緊去福田定係羅湖好
想問下大家用國內電話卡點用whatsapp?
去食化學元素表 小心無命
福田間中銀會鬆手啲,可能做慣香港人
香港都可以down
唔該哂 不過暫時諗住去工行搞先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞