[人體鍊成] 深圳食買玩交流區 - 3

1001 回覆
29 Like 423 Dislike
有冇信得嘅過找換店推薦
想過港幣入落wechat到 最好係九龍油尖旺果頭
冇大陸電話number係唔係用唔到大眾點評book 位?
日租卡 $200人仔?

我同我女友買左1張, 1250人仔, 入面有50. . . .唔知可以用幾耐
聽講: 係首先每個月扣一個月費,
跟住每一日一上到去連接左果一刻就扣一日錢咁
但唔知月費貴唔貴, 我果張聯通

BTW

1張卡開左2個銀行戶口, 成功左
去左華強, 有D失望
我估佢打錯 應該想講250人仔
尋日去開戶
幾間都唔做
話一至五先開得
有間工商開得但要5000蚊人仔
¥250都夠屠刀啦
淨係行商場同香港冇分別 通常去到食lunch 唱k 食埋夜晚走人
華強北 振華分店
淨係要身分證 回鄉證 同keep300人仔就ok
想睇食玩買
點知成個post都講點開銀行卡同實名
大劇院站工商星期六去到得我一個 冇講過要keep 300人仔
唯有今星期再上去
根本成班申手黨, 我有料都唔想share
探魚,奈雪霸氣水果系列,喜茶隻芋頭包,八合里果類牛肉店,coco芋頭奶系列

以上福田中心區周邊有齊
wechat search 美味不用等 個公眾號,大部分餐廳都可以遠距離排隊,茶飲店好多都有QR code自助落單,唔使on99排隊
尋日試左喜茶杯雪糕,我食芒果味,中間有d類似椰果,另外仲有隻有黑糖珍珠既雪糕,18人仔,講真,冇咩特別,應該唔會再食,有d貴,飲返佢d野算數

無大陸身分證係唔係一定玩唔到餘額寶?
星期六日發現,而家好多食店都叫你wechat scan落單,有d直情人工落單俾錢都唔得,即係冇wechat你喺深圳吋步難行
知唔知我係好多年前係深圳建行開左個acc 但張卡同戶口no都唔見左
應該入面無錢 同埋無郁好耐 會唔會俾佢cancel左
月尾會去華橋城同東部華橋城 但係見好似好撚遠 Google map話public transport 要3個幾鐘 有冇人知點係華橋城過東部華橋城
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞