[人體鍊成] 深圳食買玩交流區 - 3

1001 回覆
29 Like 423 Dislike
我都去左, 好好食

BTW
世界之窗果邊 有冇人識
近排同女朋友鍾意左番大陸食同行街同玩, 好似好正咁,

利申去過2次咁多, 已經好想再去 發覺上面好大好多野食好多野行好平好吸引但係又無從入手想睇你講多過睇 乜尻野YOUTUBER垃圾西多屎
轉左天神卡? 有咩JETSO?
如果想一日遊可以點玩

最好近皇崗個邊
會展中心果邊
去過一次好失望, 唔係果回事

仲以為會好似東門咁多人食買玩
點知除左食吳莊叫開心D之外, 果頭真係好悶, , , ,係好多街行但唔係心目中果種東門果D
cmcc 依然8¥ 月租
請問係咪有限制?

聽聞只可以 online 俾錢,offline (面對面,個人/舖頭) 俾唔到
好似要用大陸手機號碼
有乜用?
唔係

佢online比錢只係可以直接扣信用卡錢,但都只係部份功能可以

offline 唔可以既意思係,假如你錢包無錢就唔可以直接扣信用卡,但如果你錢包增值左有錢既話係可以offline 比錢的

sorry 1999
簡單啲講

入錢落錢包,就乜7都比到

除左有部份功能要綁大陸銀行咭,例如深圳地鐵入閘。

其餘大部份都比到錢
ok wor. 幫戈問,夠用。 thank you
你上唔到 fb ig, 因為大陸 block jor. 用大陸電話卡的話,要裝 vpn

android: super vpn
iphone: vpn proxy master
幫*人問
所以直接去找換掂入錢好過返去開戶口
如果唔係成日上去既話
問過找換掂入錢落WECAHT 要收30蚊
30 ok la
不過咁樣 wechat 錢包可否訂火車票、機票?
用支付寶飛豬訂
WeChat 訂火車票大陸人都話有伏
呃錢
飛豬要唔要手續費?

wechat 有乜伏?
即時到帳,點呃?
入40000以上免手續費
迫你買保險
退票好耐先俾返錢

飛豬基本上原價買
用佢系統搶飛先要俾錢
保險唔係強制買
v7 咁賤
你地係未真係用過wechat 買火車票? 唔好以訛傳訛

我用買過30幾張全部都無問題

真係驚既,有大陸手機就直接上12306 買再手機比錢
點解唔直接12306買,要經第三方
搶手個d班次佢地有bot幫你買
我平時用支付寶買
同埋12306個電話要用到大陸號碼send sms 先得
可能9月高鐵開會俾香港電話註冊啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞