[人體鍊成] 深圳食買玩交流區 - 3

1001 回覆
29 Like 423 Dislike
匯率點?
有,但收手續費 有啲會每換1000蚊收10蚊手續費
我反而對你呢個方法有興趣
詳情係點
今日 rmb 1:1.207 hkd 增rmb 500以下要20hkd 手續費
你要有個用得嘅香港wallet 同中國wallet 先
開wallet 我都係有個大陸frd 幫我搞所以唔熟 應該有其他巴絲分享過
之後入錢落香港wallet 可以link 中銀or 其他中國嘅銀行户口 or 去便利店比cash 佢幫你充香港wallet 兩個都冇收費
之後我通常都係wechap 問下agent 問下今日匯率點 跟手就用香港wallet 轉hkd 去一個佢比嘅wechat ac
咁佢就會跟匯率過返rmb 去你中國wallet
情況其實就同你比hkd 個大陸frd 佢再比人仔紅包幫你充值差唔多
不過唔想每一次都麻煩朋友 咁咪俾錢人哋賺下
開通wechat 大陸錢包的方法:

搵人發一個人民幣紅包給你。對方當然要先有大陸wechat 錢包。

發 0.01元都可以
VPN proxy master 好撚難連 又成日斷
有冇巴打有其他好介紹
比少少錢都無所謂
絲打有冇好介紹
無大陸銀行戶口都係實名唔到
睇左咁耐都唔明白
咁麻煩做乜
正正經經開個戶口就得
反正開唔開 你d資料都外洩緊
乜咁耐
用信用卡開
佢話用we7比錢就得收錢就唔得
未開通?
乜咁 *煩
我行埋去問佢話可唔可以直接入落we7佢話淨係可以比錢佢唱人民幣俾我喎
咁我冇入過唔太清楚 但我有問過佢話入到 起觀塘
前排同fd返深圳 佢冇開通過 我比我個tap&go佢都開通到 未開通既可以試下
點解咁多大陸狗係度
傳說信用卡開做唔返微信深圳通
張陸港通龍卡用唔用到大陸支付寶 ? 定係一定要係上面開戶口?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞