[罪大滔天]Sony Xperia 集中討論區 (21)

1001 回覆
14 Like 12 Dislike
燈神!
今次又唔見台灣果邊有乜報告
Update左,唔知有咩分別,但個touch郁少少都仲係sen唔到
過場動畫好似順左
唔知係咪fps多左
呢個真係好膠我用藍芽耳機+睇youtube睇睇下都話過熱
應該係7月patch 不過有d鬼佬話camera distortion勁咗
xz1 compact 都有
In the quarter ending in July 2018, Sony managed to sell only 2 million mobile devices, down 1.4 million from the same period in the preceding year.

抵撚死 垃圾xz2設計 話撚左定定收皮
某程度上可能同 XZ2P 未開賣有關
年頭唔係吹ambient flow美帝會buy咩
之前鬧班design team腦裝屎果然係啱
唔好再比瑞典佬設計應該冇事
以前 SE d 機其實 ok
你果時話美帝會buy架喎
某程度上可能係件好事,當用數字同Sony講今代設計D人唔buy
所以我果時係好希望班死忠罷買 蝕到仆街就最好 寧願執都唔要呢d垃圾設計
有無人知xz1換電要幾錢
nokia好似仲好賣過佢
nokia賣個brandname都贏佢成條街
m01有d台仔話xz2個更新touch screen仲衰左
我覺得 Xperia Ray 無得輸
Mon 大返少少就冇得彈
sony幾時零分重作
以家份財報應該未計 XZ2P
Sony 應該係櫃桶底拎番日本既design出黎啦

仲有瑞典design 既XZ3
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞