[罪大滔天]Sony Xperia 集中討論區 (21)

1001 回覆
14 Like 12 Dislike
如果XA3 有S660+6GB 就屌得過
XZ2P, XZ3? 不了
正路 630+4GB 㗎啦
俾 636 你都偷笑
粒CPU會升級嘅,但ram就唔知...
部機又壞撚左
整好幫你
好野!
用用下黑埋mon 完全死亡
點要求換機?
其實防水機都係預佢生活防水,落雨,輕度撥水,一向唔建議浸水
夠光日拍可以,夜景就唔得,主要因為冇OIS防手震,高iso,易油畫
但我部舊機 落過幾次海 到宜加做後備機 成3年 去沖涼都無事
部xz1 頭2個月落水都無事
係之後無啦啦咁,之後整極都唔好
係咪代表tso 維修越黎越廢
or sony qc 問題
其實點解要拎去沖涼

我XZP上星期都換左mon, tso mon連4邊換哂,又換埋防水膠,服務算好

好彩有2年保
btw個額外保養要先報保險公司先再去整
打個電話姐都係
XZ2有無mon貼介紹?
XA3有4GB ram都叫升級左
其實已經怕怕,今次用水喉沖下都伏左
Xperia XZ1 is water resistant and protected against dust, so don’t worry if you get caught in the rain or want to wash off dirt under the faucet water, but remember all ports and attached covers should be firmly closed. You should not put the device completely underwater; or expose it to seawater, salt water, chlorinated water, or liquids such as drinks.
xz開始虧虧地
但接受唔到xz2個樣
如果壞左都唔知換咩好
Pixel
謝謝 . 之前xzp一出都有興趣,個樣好靚仔不過太貴

而家見二手幾抵屌
仲有拍片無敵防手震

不過二手機真心伏
唔怕死中國二手無防水xzp一千人仔
我怕有間諜
唔係 只係得閒先做
自己洗幾次ftf都洗乾淨 係怕暗病啫
我就係立眼見過taobao有千幾蚊~2.5k人仔 . 開頭重諗左好耐xzp好似唔算舊機

原來xz2p出左先降價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞