[罪大滔天]Sony Xperia 集中討論區 (21)

1001 回覆
14 Like 12 Dislike
上一部手機最近壞鳩左, 想換部防水, 多電, 普通上網, 聽歌同影相ok既機, 筆直2k-2.5k既機
有朋友就推xz1, 不過上網見最平行都2850
爬下文見到有人話尿黃mon, 過熱touch 有問題
所以想落手前問下各巴打有冇預過 定只係一水水 or 有冇其他問題
咩事都無 有人話 Sony 機好多 bug 添

Mon 色温係偏黃,但係有得較
係咪火星賤種講
XZ2 Premium啲bug fix咗未啊

有人智障到xz1同xz2premium都唔識分
做咩啫你

一打唔洗找
咩事都無 有人話 Sony 機好多 bug 添

Mon 色温係偏黃,但係有得較
係咪火星賤種講
XZ2 Premium啲bug fix咗未啊

做咩啫你

一打唔洗找

火星人話唔定冇用過就衝出嚟柒
佢根本就係我地個post搵料就算
仲未block佢?
Block 咗喇,悶得濟咪㩒下出嚟當笑話睇
唔該樓上巴打, 打緊交我唔知quote邊個好
有冇其他xz1巴打遇過任何問題比我做參考?
另外今日見平左50蚊, 想問下幾時出新機?搏佢舊機減價
我total block
竟然有人彈琴嚟自認
其實 XZ1 算係細電,至少一日一充。
WiFi 怪怪地,同我屋企 d link router (2.4G) 有啲水火不容
最後鎖 channel 解決
5G 就應該冇事,好似機身對個 WiFi 穩定度要求幾高

買嗰陣 check 下嗰 power button 會唔會有啲鬆(我啱啱買嗰陣用手掃有啲卡卡聲,代表唔實),不過用咗三個月就冇乜嘢
不過 Sony 響優化度應該落過功夫
我開數據待機都係一個鐘 1-2%,自動亮度著 mon 三個鐘左右剩 50%
不過我多數室內用
xz1 led 又冇得長開
又冇 ambient display
又冇 double click unlock
又冇 拎起就著Mon
梗係慳電

希望之後更新加番
其實power button本身有嘢令佢撠住個框
有部銀色xz2 premium
99%新無花無崩有盒有單
配件未開,胃信行貨,未登記額外一年保

有冇巴絲有興趣?

https://t.me/ronnie2307
有都唔買,sony 好快減價
個嗰少少位有fingerprint cable
有冇巴打去過Imobile或者華仁買機?
想去細舖買sony機, 平幾百蚊
I mobile
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞