[罪大滔天]Sony Xperia 集中討論區 (21)

1001 回覆
14 Like 12 Dislike
全部 SONY 野都係同佢買
其實xz1 係唔係頂盡2500
邊有咩頂盡。。。你睇下XZs

要用就要買
兩間都無乜嘢
算唔算抵
平成千蚊搞到我都好想買部xz2p
點解comment咁多人撐Sony
但偏偏無人買
然後明明有啲to be fair p20pro係清楚過xz2p
好多人讚到佢上天 贏哂咁
令我好懷疑好多都似打手

利申 sony fans
https://youtu.be/fpo5cpU5FuM
2部機都無人買 慳返d錢咪撚請打手啦屌
Sony部機咁樣衰,點買落手呀。

不過XZ3一樣咁樣衰
記得同demo 試玩機做比較
我上2個月w記清貨買
買時檢查部機mon 有入塵
換個部好正常
用左半個月Lock 掣有小小小小小鬆
但用落冇乜野
之後諗住換
新部機嚴重偏藍
之後冇換到

但服務超好
職員:「真係有死點喎!等等,我拎過部俾你」
「你要換機呀?我地循例都要檢查下,你睇下其他野先」
「如果你都係覺得舊機好d我可以安排番唔退貨,冇問題嫁」
依加出xz2會唔會好on9?
我覺得以qi充電板 原價798 好貴,就算扣完e cash
http://www.ringhk.com/news/規格-設計全確認-sony-xperia-xz3-回歸單鏡

xz3唔係真係又出倒米樣呀,可以同佢講サヨナラ
啲spec同xz2有咩分別
出xz1 la
太細部唔慣
007換導演,1399係咪有排都唔會出
邊度睇到換director?
我以為係sony Mobile 個director剖腹自盡

原來係唔關事 搞事呀
原價係唔值 $798 嘅,但係 $179 都貴?
沒距離我去年表示全電子防抖和無限高畫質的技術整合已經快1年了,索尼移動的軟件整合能力實在不敢恭維,新的相機系統據說終於要完成了,花了兩年才搞定,可喜可賀啊,這倆個東西對於鏡組要求比較高,所以今年沒有的話估計明年就會正式妥協改用motion eye dual ois了[笑cry],馬上就發布了,另外不用我再度重申了吧,高通鐵了心要扶索移上位,別再瞎yy5G首發的事情了[跪了],今年xz2自己作死,所以6+64走走性價比完全可以在歐洲打點市場回來,亮點的話沒有屏上指紋是個遺憾,也是被砍掉的[吃瓜]。都是OLED的話就沒有必要拘泥於特定品牌了,誰好買誰就是了,別做精神股東就好
ois 堅持唔凸鏡嘅xperia又要突破厚度
不如算啦 人少少
我哋少啲提呢部機 當冇發生過
屌你老味 之前又話用software嚟防震?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞