[罪大滔天]Sony Xperia 集中討論區 (21)

1001 回覆
14 Like 12 Dislike
3698 俾samsung 中階屌打la
SMHK係咪太高估6GB RAM既競爭力
屌你除左6GB RAM其他都差過人喎
三叔中階就不值一提了

要驚就驚Nokia嘅中階會比較合理
三叔中階搶到好多師奶客認真
三叔就咁賣個名都大把人搶住買
xz2 點樣整下拉菜單較音量同震幅 記得demo機有得咁玩
press vol(+ or -) key
原本用緊XA2 Ultra都心思思想轉XA2 Plus玩下,依家咁嘅情況不了
就係唔想禁咁多實體鍵
2015嘅機係最後一代有show
三千七xzp都夠買
C9 pro同樣6吋+6GB ram賣$2498,呢個價根本無競爭力
XP連8.0都冇竟然有9.0
外國有唔代表香港有
得香港無8.0咋屌佢老味
3年更新
即係會變咗同隔離nokia一樣有android one?
好似係2樣野黎
3700邊個會買?
Android One 係輕量版 Android
Android Go 係 輕量版 Android One

AOSP 係 Developer 版 Android
AOSP 版唔代表直係會上 Android 9

Z1 都有出 Android 7.1.1 嘅 AOSP
看手機市場這個趨勢,引入雙ak4490en+定制電路的趨勢是越來越清晰了,akm估計也有對策,而且分離式pcb+屏蔽蓋已經有人幫手機廠試水過了,安橋和先鋒可真是前人栽樹後人乘涼。但是你砍掉3.5mm這就算用usbc轉接頭,模擬數字輸出難以接受,所以建議有條件的回去燒耳機吧 ,zx300a+exk+金寶線入門就不錯

1399個3.5
想問有無咩app 好似整到上下倒轉部機, 就算收到notification都唔會著mon?
有時放佢係褲袋, 唔知點解會搞到著哂bluetooth, NFC...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞