[罪大滔天]Sony Xperia 集中討論區 (21)

1001 回覆
14 Like 12 Dislike
呢d問題分分鐘上9.0先同你一次過搞
sony個相機乜都lock曬
255usd 上次特價尾落的
如果唔係 邊有人買cybershot 系列
請問cybershot 有咩特點?
冇記錯黎緊sony 手機定位係黑卡之下cybershot之上
無 所以先出呢招

不過又提供好野畀人

結果兩樣都無人買 去買愛瘋算
我覺得慳電咗
未升之前冇玩 ATO2 正常用一日大概剩 50-60%
升完之後 ATO2 又要 mon 住啲收入 今日都剩 53%
㩒用咗
Software 我反而幾鍾意
Material design 加埋少少 Sony 風格 啱我胃口 又真係幾順下

玩咗七年 Android XZ1 應該係用得最舒服嘅機
今次xz2p個雙鏡影出黎既顏色有時好重口味
大小適中、16:9 hdr moon、靚design、金屬機身
點解我覺得食電咗
有無覺得update完之後打字成日襟唔到
我而家成日打得快既時候見到有襟落去既效果但係部機無打到個字出黎
miles leung果個倉頡輸入法
咁我再試下set set個輸入法先
gboard無得中英一齊打有d唔方便
GBoard 麻麻
我會去 Google Play 裝返嗰舊嘅粤語拼音輸入法用倉頡
但一定要網頁版先搵到
GBoard 唔知點解英文嗰度用唔到滑動空白鍵移打字嗰陣嘅位
取消曬啲滑動輸入都唔得
反而粤語輸入法又正常
GBoard 真係不了
用左幾個月都覺得gboard唔好用
粵語輸入法有嘅問題gboard一樣有
啲人講咩粵語輸入法多bug所以轉gboard其實bug喺邊
我都等梗睇埋xz3真機有幾肉酸就出xz1了 儘管spec係幾吸引
51.1.A.4.265 Update

Changelog:
- July security patch.
- Screen unresponiveness issue was fixed for many users.
- Camera app crashing issue seems to be fixed.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞