大劉扯火鬧希慎少女︰積你個福!受傷係咪你賠呀?

753 回覆
411 Like 36 Dislike
條女係抵屌
.On Lun 9 條路佢㗎?
去澳門傾
要衝囉,佢班保鏢有權打人?
直頭屌鳩佢班人乜嘢事阻住我行路
大劉呢啲搵個鳩嗚團同佢傾計就岩

佢仲驚過你
你地會錯意啦
啲保鏢其實係保護緊啲路人免受俾大劉打
我相信都好多人知,佢以前皮氣好差,打到d馬仔爆哂缺再比錢了事
我點知人地保鑣用咩陣
重點係一條女都咁易入到去撞佢屋企人嘅佢啲仇家想隊佢全家有幾難?佢啲保鑣請嚟把撚呀
Btw而家好似係條女企係電梯玩手機已經俾個廢老屌喎
柒到爆
大劉都詬條女無撞到佢地

大劉方才接受本報獨家電話訪問,澄清謂:「第一,我開頭唔係鬧佢,係好好聲氣嘅。我話,『呀姐姐,你左手拎電話右手篤手機,唔睇路,唔睇前面,好危險,好易發生意外撞親人!』」豈料女方即反唇相譏:「點會呀?我篤手機,有睇路,點會有意外?點會有危險?」

大劉表示,聽到Diva咁講,真係忍唔住:「你係咁睇住部手機,點睇路呀?你咁樣好危險。你撞到人,你跌親,會整到我仔女喎!」兩人為此發生爭執。

至於Diva話「個阿叔話我整容怪物」,大劉直認不諱:「我當時嬲得滯,鬧佢:『你個整容怪物!』我睇佢個樣都唔止整容一次啦!網上傳聞話佢做過舞女、生過仔,我唔知真定假,唔關我事,但我絕對相信佢整容係真嘅。我用肉眼睇,估佢整容整咗N咁多次!」

大劉又指,Diva當時仍堅持冇整到大劉個仔,大劉喝問:「你整親我仔女、老婆,你搵咩嚟賠?」

至於Diva稱大劉怒從心起,「佢仲嬲,仲話搵人打我」,大劉解釋:「當時大家嗌緊交,一時之氣,梗係亂噏,邊得閒打佢?盞益咗佢!」又稱:「我依家咁肉緊,係因為呢啲電梯意外成日發生,係真係會死人,所以我先會話佢
怕就可以亂屌人就合理,你好聲好氣叫人小心ok ,一黎就想屌人,你會接受?

大把過往例子證明佢一開囗就屌人,你企定俾人屌唔代表其他人接受
咁撚大棚人護住都俾一個普通人行到埋去,炒撚哂班鳩頭佢啦咁
你條友做打手做到咁懶
個個post都寫同一段野
係咪人工俾大得少所以偷懶?
企定定係電梯玩電話都要俾人鬧
係人都唔順氣啦
狗例外
有錢大撚曬呀?
撞到人比人鬧, 正常,
重要係火爆富豪, 大撚晒,
點都係撞到人唔啱.
許珮榆:「跟住佢又話我係整容怪物喎!我就話好,你憑乜話我整容先,我哋去驗呀!依家去醫院驗,如果我冇整容嘅話,你賠錢畀我!

條女係咪戇撚鳩㗎,之前去選ViuTV小姐,擘大眼話自己冇整容,而家有咁撚夠薑話自己純天然, 信你嗰個一定盲撚左啦
女事主係生過仔
但而家冇撞到人
扮睇唔到 總之預設佢有撞人有撞人有撞人有撞人有撞人有撞人
傻西淨係識學人講野?
記住如果我唔係打手 你死全家 叫雞生性病 番工俾人撚wo
係既 小朋友語言能力低下係要學下大人講野架啦
笑撚死我 quote 撚左我就緊係同我講野啦 可惜死毒撚無人理你
你老母有冇教你唔好成日上連登打飛機 讀好 d 書阿?
不過睇你家教都知你教育水準咁低一係新香港人 一係無老母
記住wo 如果畢業之後好運搵到工 記住學下點做狗 wo
雖然我覺得你應該做失業狗多d
無限loop d假0野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞