大劉扯火鬧希慎少女︰積你個福!受傷係咪你賠呀?

753 回覆
411 Like 36 Dislike
屌得好 死廢老
佢對啲仔女定對Ada好啲
咁你咪指出我個比喻有咩問題囉 你直接話我個人on79冇用㗎喎。如果條路係得咁闊,你係都行中間,成班人點讓你都讓唔到㗎喎
唔係得港女先係咁,港男都係咁睇電話睇到撞人
咁未必錯咪講未必錯囉 點解咁斷定一定係大劉錯呢?
其實點解一定要玩緊手機果個讓
屌人玩手機果個自己睇到路 點解唔閃?除非你話人地跑住咁玩手機姐
毒撚真可怕
咁多保鑣 條女都撞到大劉對仔女
啲保鑣係盲定條女識輕功
好多人掛住一路行一路㩒電話(留意到大部分係女人),阻到其他行人
有錢人以為人多勢眾好疊馬,女人仔見到都要主動讓,點知唔讓咪唔順囉
大家唔好再將平常人同大劉比較

你平常人唔撚係太肥,你都係大概兩呎乘兩呎活動範圍

但大劉冚家就唔同
佢咁撚柒多保鏢
佢地一家要佔3米乘3米範圍

所以佢屌人撞到佢一家
真係保持安全行車距離

其他人就真係要屌睇手機唔撚睇路既人
你都識講啦
如大家都有睇路,一人行一邊唔會撞。
如大其中一邊有睇路,肯讓都唔會撞。
只有2邊都無睇路先會撞到。
既然大家都唔睇路,點解你啱晒,人地錯晒?

而且大劉咁撚多保鏢,成個圓型咁霸住晒條路,你叫人點避
個少女俾大劉點咗相,應該就快變肉便器
呢度撐條女多,蘋果下面撐大劉多
好老實
大劉都係緊張自己仔女
唔想佢地有咩閃失
比著係普通市民都會啦
人地顧著玩電話
差d整到你個仔/女
你地會唔屌到佢飛起?
買起定包起呀
如果係街見過大劉出巡
都知普通人係過唔到去
條女根本就係引大劉注意搏個下個劉太
轉頭就有跟班問佢攞contact
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞