大劉扯火鬧希慎少女︰積你個福!受傷係咪你賠呀?

753 回覆
411 Like 36 Dislike
應該就係佢完全冇睇路望電話跟住撞埋去佢堆人度,跟住先咁好火屌柒佢姐,冇話係直接撞落大劉度
正常一定係雙方一齊睇路,跟住大家會互讓左右叉開行㗎啦,一邊完全唔睇路等對方自己避開你都幾大支嘢喎,仲話人地唔識避,睇黎你平時都係咁行路㗎啦,當條路自己㗎
『有錢大晒』
你唔係想溝佢同佢嘈尼把撚啊
應該係就撞到佢啲人啦,咁保鏢都係人黎既
關有錢咩事 如果係普通阿伯比人唔睇路望電話撞到爆粗鬧人,仲會唔會係「有錢大晒」?
你係廢老?
D廢老最鍾意屌人唔睇路
講到俾人撞到就一定係人地唔啱
明明大家係條路行緊
你講到人地玩電話唔睇路
即係自己好專心腸路
咁點解唔識避開人重專登撞埋去話人啱?
個女仔會唔會變頭條新聞
港女=雞=錯
好拿心行緊既時候唔好剩係掛住睇手機啦
真係撞到人 要賠嫁
屌人唔睇路既就係廢佬? 你自己上面都講人地一定要讓你?你自己完全唔睇路喎,你要人地100%讓晒你喎,話你自私就一定係廢佬?行路冇法例咋,揸車你鍾意亂cut線人地一定要讓你?就算人地專登撞你唔比你過都可以係你錯㗎 小朋友
抵屌
朝朝返工, 九龍塘段路, 都有D 手機撚手機閪督撚住部手機, 係條路慢慢行, 後面成堆人就係俾佢拖慢哂, 有D 直頭係拎住份報紙慢慢行,
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞