大劉扯火鬧希慎少女︰積你個福!受傷係咪你賠呀?

753 回覆
411 Like 36 Dislike
屌你我平時行住禁手機d廢佬硬係以為我實撞到佢,然後就企係到唔讓等我撞埋去,佢就可以屌我

但我次次都就撞到佢之前轉開左,條廢佬就會心有不甘係到口upup

利申太誇張唔講,但我玩手機應該都接到暗器
真英雄
條片矇到,用咩機拍架
馬交旅遊啦屌⋯⋯
女途人幾正wo
有冇人起左底
屌, 我都同佢鬧過交

果次係灣仔福臨門食飯, 我泊左係門口等緊屋企人落來, 佢就岩岩到DOUBLE PARK左係我前面, 跟住慢慢慢慢咁一家大細落車係我車頭行過上酒樓, 咁我屋企人上左車我就正常開車頭燈準備走, 跟住佢無啦啦就走埋來屌鳩我話做咩開燈照佢D仔女, 話如果照傷左我賣車都唔夠賠

我嬲撚到叫佢等天收, 話佢做咁多陰質野, 第時咪又係你前面果兩隻野受返晒, 呢刻咁保護佢地做咩, 跟住佢仲大聲命令我熄燈 我理都無理佢, 等佢比佢老婆拉走左我就閃人
可能以為死廢老
好波師兄

開口埋口話人唔夠賠,大劉
因為佢都係有錢佬
一路行一路玩電話撞到人係佢唔岩WO 做乜鳩
可能條女唔識大劉
屌完比我阿爸鬧 跟住仲叫我去換車牌
福臨門
劇情發展:
少女知道係大劉之後親自上去道歉
然後又跟左大劉
大劉亂屌人係事實
另外有車就係有錢佬咩
咁都要ff?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞