大劉扯火鬧希慎少女︰積你個福!受傷係咪你賠呀?

753 回覆
411 Like 36 Dislike
可能撞到保鏢都唔定
條女model泥
咁點解屌咁多公廁?
條女樣唔差先討論咁耐姐
又含撚道歉 扑足成晚 塞波
講出黎滿足自己性幻想

如果係個肥西豬西mk仔 個個覺得大劉係英雄
肥婆阻地方肯定仲要唔望路xxx
對手有潔癖,條撚無
屌 人地幾乎正過 嘉欣啦 比著早廿年 你比撚哂層樓 認契弟 跪低奶腳趾啦 家陣扯唔起炸嗎 我真係恭喜你呀!
係咪大瘤想識個女仔咋?
拎你電話黎
大堂未必好闊,佢一家出巡霸了8成位,點解其他人要讓?

如果今次撞佢是一條鬼佬,成班友含到雪雪聲啦
睇黎大劉 一生都離唔開'女人' 有啲桃色劫 之類既野
佢對仔女大撚曬唔撞得 咁矜貴鎖喺屋企啦屌
on9 係我就屌柒佢啦 有錢佬唔係大曬憑乜攔路唔俾人過 一係就我過先
幾個保鏢
俾人撞
唔屌保鏢
屌鳩人
中產/偽中產就係咁撚反智
但佢哋暗底嗰浸又以有潔癖為榮
正常有病又邊會畀人知呢
認唔出係佢就唔會嗌佢積福啦
客觀啲講大劉年紀大可能身體唔好要吃藥 有啲藥會影響情緒就係咪都屌鳩人。
cls 佢啲咁既諗法 已經係完全有病 驚恐症一樣
大劉前科

【本報訊】富商劉鑾雄(大劉),昨傍晚下班在灣仔告士打道辦工大廈外,因座駕被困問題,與雙重泊車阻路的客貨車司機爭吵,並向保安員說:「唔好畀佢走,報警!」警員到場調查後,指出大劉的名貴房車和客貨車都是違例泊車,口頭警告後兩車各自離去,列交通投訴事項處理。現場為告士打道 38號美國萬通大廈門口對開,該大廈為華人置業集團旗下物業,華人置業集團主席劉鑾雄( 60歲)在該大廈上班。消息人士指出,劉每次出入,大廈保安員都非常緊張,在出車位附近放「雪糕筒」,以防阻礙。昨傍晚 6時許下班時間,姓劉 31歲男司機將劉鑾雄的 CC1車牌名貴房車泊在大廈門口靠行人路等候,此時,姓鄺 51歲客貨車男司機駛經上址,由於無位泊車,故泊在劉鑾雄房車對開作雙重停泊。劉鑾雄的司機及保鑣出來,發現無法上車便通知大廈保安員趕車。目擊者稱,一批保安員出來後,有人即向客貨車司機粗言辱罵,更有人拍打客貨車車身說:「快啲走,快啲走!」引發雙方口角。
劉:唔好畀佢走,報警

未幾,劉鑾雄下班出來,疑覺客貨車司機態度有問題兼阻路,即衝往客貨車車頭攔阻和向保安員怒說:「唔好畀佢走,報警!」警員到場調查,雙方司機都搬出理據指對方不是,警方認為該位置不是泊車位,客貨車和劉鑾雄的房車都不能隨意停泊,最後口頭警告兩車司機,當時劉鑾雄已願登上房車,兩車司機各自駕車離場,警方列糾紛事件處理。據悉,劉鑾雄的司機稍後仍會就客貨車司機的態度問題,向有關部門投訴。
咁我都屌過佢
中環有班有錢佬

長期幾十人傍住出街

所到之處無論鬼佬阿差定唐人 班保鑣一律請你轆埋一邊
問題已經唔係撞唔撞到 條撚樣 當正自己皇帝咁 撞到下發哂神經 人多碰撞根本好撚正常啦 香港地
呢到仲好多傻鳩都當自己同大劉一樣 係皇帝呀 on99
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞