大劉扯火鬧希慎少女︰積你個福!受傷係咪你賠呀?

753 回覆
411 Like 36 Dislike
"我嬲撚到叫佢等天收, 話佢做咁多陰質野, 第時咪又係你前面果兩隻野受返晒, 呢刻咁保護佢地做咩"
佢聽唔聽到呀?
我唔信大劉聽到唔屌鳩你
喺街度行同埋同啲平民嘈,反而比想像中貼地
s
重好霸道添,要一個女仔遷就一大班人,係貼地就唔好用保鏢啦
貼條撚
你睇下佢啲毛巾陣

大劉不嬲有火屌人嫁啦
係唔夠膽屌ADA
係咪有人叫我
而家咁睇有啲博上位嫌疑
福臨門未發水四頭吉品鲍魚可以嗎?
港女惡到
笑撚死, 一個老人家俾人撞到 點一件事還一件事
個保標離遠趕開 d 人又話人蝦蝦霸霸 話當自已皇帝咁
而家爭 d 撞到 屌人小心睇路 又屌尻人

有錢佬就無人權既 就算係老人家 俾人撞撚死就抵架啦 出咩聲?
應該係呀!!!! 同佢講你比一百萬買起我架車, 我咪熄燈LOR!!! 咁講隨時有錢收!!!
其實係每人都有把迷你手槍喺手但係又唔可以露出嚟
補返,我講張相
講野無 point發老脾 笑撚死人咩
佢之前亂屌人還亂屌人 爭d俾人撞到還撞d 俾人撞到

縮番入老母個西啦,00後講野真係好好笑,比人篤穿左講野不知所謂就亂罵人,亂咁屈人唔經腦想笑死人咩
我收錢或者有利益關係 我死全家
唔係既話 祝你窮一世 俾人帽 番工俾人當狗撚
其實保護自己仔女畀玩住手機嘅仆街撞親有咩問題,關有唔有錢咩事?

Btw,條臭雞女想上位啫,唔好扮啦
條女準備比人五花大綁塞高爾夫球
去澳門走返轉先啦
人地坐私人飛機去拉斯維加斯啦
佢出行保鏢開路,根本條路不是他,但人人要避開,連登仔支持佢on 9
隨時請幾個南亞仔...
已經想像到條女比人捉番去 除哂佢d衫 係咁拎錢掟佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞