大劉扯火鬧希慎少女︰積你個福!受傷係咪你賠呀?

753 回覆
411 Like 36 Dislike
保鏢d毛巾係咩意思?
大劉有極嚴重潔癖

痴撚線 佢啲仔女大撚晒咩 照下使死咩
蘋果啲留言同呢度完全相反
佢地大部份係屌條女
「你做左人老豆就知」
「就算未撞到,睇住仔女差啲就黎俾人撞到都會鬧」
成班怪獸家長
有$佬同港女

等住比連登慢慢擺啦
啊 你係盲左 定係腦部有咩障礙令你睇唔明人地講乜?
自已個性病腦諗唔到點駁唔會六個人圍住小朋友黎行就選擇性失明 都幾撚好笑

好心你呢d 死毒撚就唔好做鍵戰啦 出街行下 睇下呢個世界發生緊咩事 試下大大聲現實同人咁講阿

唔好入黎啦 睇死你現實係房門唔出 唔敢出門既鍵盤菁英 出黎串親你就唔好啦 如果菁英哥你夠膽出房門既話

講野 無 point 小學雞淨係識話人打手 好心你醫下你老豆叫雞染性病再傳俾你仲上晒腦既菌啦

我係打手死全家 我唔係既話 就祝你叫雞染性病 番工俾人當狗撚窮成世

鍵盤哥做咩咁嬲豬姐 俾人串番轉頭口啞啞發脾四阿?乖乖喔 un咕咕
你個女俾人撞同今次件事有咩關係?
都未必係打手
你睇樓上都有個老豆又黎「做左老豆就明」就知
好多人做左父母就覺得自己為仔女好偉大
大撚晒架
條女之後一定好慘
大劉呢種性格,私低下肯定同唔少人結怨,
我諗黑道有機會都想鑿鳩佢一筆。
我就唔信佢係因為犯法而被澳門通輯。
咪係
以前好火時打完啲司機,扔返隻錶俾佢當無數
個司機咪又係死狗
但佢呢種級數嘅有錢佬,啲古惑仔巴結都嚟唔切啦
點會同佢結怨
就算老千商人咁嘅級數俾人公開屌完都奈佢唔何
唔知邊個先難溝通
明明討論緊大劉件事
你地就偉大父母上身套落自己身上
你估我真係睇唔明你寫乜咩
問你係想你諗下你講既野同呢單野有咩關係呀
咩上次個女都爭啲俾人撞所以做人父母係咁緊張
我夠出街俾細路走黎走去撞過
咁唔通我見親大人同細路相撞就可以一口咬定係個細路唔啱
講句「你俾細路撞過就知」就啱晒咩
仲叫佢「積福」,呢一句就辣慶咗大劉,「積你個福!積你老母!佢(子女)受傷係咪你賠呀?」

講中左?
港女態度臭閪到
好過之前班港男記者,俾大劉屌到死老豆款,唔敢反擊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞