大劉扯火鬧希慎少女︰積你個福!受傷係咪你賠呀?

753 回覆
411 Like 36 Dislike
tesla老細而家都恰鳩個潛水員啫
冇跪,蘋果一向都係大劉打手

成個回覆都冇point
開頭又話自己係覆人reply解釋點解啲父母咁大反應
而家又唔認
話自己只係加插自己遇到既事
俾我講中左你呢個怪獸家長幾咁無理取鬧就發爛炸
Block夠一千人好威威啦
會block到咁多人證明你條友幾垃圾
容納唔到人同你唔同意見踢爆你心諗咩就block人
有啲咁既老豆你個女都幾慘
咁多人唔記得之前蘋果同大劉做長篇獨家訪問,啲相仲要打滿晒蘋果水印
係扶手電梯企定定㩒手機有咩問題?
你點睇到佢企左邊唔係企右邊?
認同,應該臭雞嚟
買得到birkin 邊到會著到咁

或者係假嘅,綠色birkin 呢排無乜出過,除非訂造
都係臭雞一個
我諗都無乜香港人會咁on9企左邊企定定嘅
首先, 麻煩你用你屎眼睇清楚
我到底邊忽係打手

二來
條女講你就信?
係人都話自己岩嫁啦
平日係地鐵撞9人啲阿嬸阿叔都話自己岩曬嫁

你地夠成日屌AB係整容怪物啦
口德呢?

佢返唔返澳門坐監關我撚事? 大把外國殺人個啲, 都因為國家冇引渡法而吹佢唔漲
要屌就屌佢個法律體系

你都積下福啦好心 係咪都話人打手
我冇話過唔得
我都好嬲憎啲財大氣粗既垃圾
但就事論事
依家都係得個短片仔(而片入面既內容同條女講既好大出入)
大家就完全唔理3721 話係大劉唔岩先

唔怪之得成日炒車
做乜春積福 咁柒都講得出
想知啲保鑣係咪圍個圈咁行,好似防護網咁圈住佢成家人?
連登仔仇富加雙重標準可見一班
講真人地又冇撞到佢個仔,玩手機就要俾佢屌。。成個商場既人都要屌啦咁。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞