大劉扯火鬧希慎少女︰積你個福!受傷係咪你賠呀?

753 回覆
411 Like 36 Dislike
佢家人俾保鏢圍著,唔信港女可埋身,係都是阻了他們成班人前進路線,但點解要人讓?
女人俾狗公錫得多 以為自己係女神
但未有人證實
霸道總裁愛上我
https://www.youtube.com/watch?v=s_GjTCTQdPo
大劉發癲亂咁鬧人有前科
好似上面條片咁
人地冇掂到佢佢都鬧咗人先
大劉幾時仆街死
好過wronghole無吐口水
我撐條女

不嬲出街都多人㗎啦 咪又係互相讓下
點解淨係要條女讓 咁撚霸道 咪撚出街呀on9
你成棚人 鬼知你地又保鏢又盛又有晒隊形咁咩 行咗埋去好正常
條女俾人塞高爾夫球 報警都無用。。。
佢地d 毛巾有咩用?
一條港女睇住電話可以撞得入佢個保鑣陣?
覺得合理嗰啲去廁所執返個腦先啦屌你老母
準備佢隨時喺條街度死咗可以冚撚住
無錯,有時有D家庭一路排開行老奉要人行埋一邊。

大劉出巡起碼10條友,仲老奉要人讓,連登仔食慣屎一定讓
講野無 point發老脾 笑撚死人咩
佢之前亂屌人還亂屌人 爭d俾人撞到還撞d 俾人撞到

縮番入老母個西啦,00後講野真係好好笑,比人篤穿左講野不知所謂就亂罵人,亂咁屈人唔經腦想笑死人咩
我收錢或者有利益關係 我死全家
唔係既話 祝你窮一世 俾人帽 番工俾人當狗撚
咁怕撞親咪撚出街啦
依D咪衰格,自己就乾淨,塞哥爾夫球就唔怕人感染
塞春卷好啲,起碼食得唔會太污穢
司機保鑣必備白毛巾,大劉解釋:「其實條毛巾呢,就唔係擺喺手臂嘅,有時主要係用嚟扶住手腕。點解要咁樣擺條毛巾呢?因為我好多年前見到有啲男性朋友,小完便唔洗手,好多都係咁。收尾我又見到美國傳媒話有啲女人,小完便又係唔洗手,咁我又比較乾淨啲,唔係話嚴重潔癖,只係注重衞生。」
大劉幫本土香港人積福播
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞