|Switch/3DS討論(94)|蘑菇隊長|OCTOPATH TRAVELER|太鼓達人|超音鼠+|

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
貨幣個度真係on9
較埋語言做香港都係轉台幣 冇人想知呀
對monolith同異度呢個系列黎講係
對switch黎講唔係
香港人唔玩姐
我有貢獻,但整完個鋼琴就收咗皮
139唔高啦,以佢當初既回響,老任對佢既地位預期,睇埋聖誕就知係咪摺得,唔好哂資源
年尾王牌寶可夢

寶你老母呀
3DS 動物之森成為系列最暢銷作 (1178萬隻)
前記錄保持者為NDS版 (1175萬隻)
垃圾驚
邊度買 抵又有mon貼痴埋
連埋1,2隻game 太鼓果啲抵
想入手但唔知去深水埗定旺角好
有冇兄弟岩岩買完share下
軟;硬件銷量自E3後呈上升趨勢
For Nintendo Switch, hardware sales in every region have been trending upwards since the video game expo, E3, was held in the US
in June. In parallel with an increase in digital sales, software sales also have been moving in good shape towards the holiday season.
世界樹迷宮有冇偷跑?
之前有啲post話e3之後下跌
已訂centre版,送art book
垃圾 game 唔撚買

但你坐正做競爭對手喎
Where訂?
『ロボティクス・ノーツ』正統続編『ロボティクス・ノーツ ダッシュ』PS4とNintendo Switchで11月22日に発売
呢個銷量係日本only?
全球

XB2係Monolithsoft表現最佳作
梗係全世界,日本可以有咁既銷量真係1個國家頂你全地球咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞