|Switch/3DS討論(94)|蘑菇隊長|OCTOPATH TRAVELER|太鼓達人|超音鼠+|

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
笑甚麼,你也是
我是理性玩家
你睇佢留言都知佢主要觀眾係乜人
唔會倒自己米 佢評返PS4 D GAME係幾好睇
但同希乜柒一樣 對老任無熱情其實真係唔洗逼自己評嫁WO
係,我都好深刻呢兩隻佢好詳細咁講哂點正法
打50v50畫質真係唔掂 起哂格
上個星期玩左場
更新完LAG左
冇體感好難瞄準
下 玩都無玩過仲讚到呢兩隻天上有地下無wow...咩channel黎ga
好撚恐怖 真係唔好怪人屌你呢d任粉 踩你一次就即時標籤左 信仰真係令人麻目到反智
嘔心
好似又引起左罵戰
我主要係因為佢講大話明明30小時冇可能爆機都話爆左機
之後留言令人感覺佢想故意引戰,引人討論佢d片加view
依種手法我唔鐘意所以唔會再理佢,話之佢其他片做成點
反而希治閣衰左都都叫say返sorry都冇咁反感
我睇佢d片唔覺佢係想靠引戰吸view
亦唔覺佢故意引戰,我認為佢玩個時數唔夠就落評價呢下唔好,但無論點呢d都係佢既想法感想
So far我睇咁耐都唔覺佢係平台上有好似希治閣咁樣真係有偏幫某一方,都算叫做公道
你可以話既就只有佢果次唔專業玩得唔夠多同熟隻game就評論
隻重製魔界戰記好貴
同埋如果佢係想靠個youtube channel賺view賺錢就好似gameplayhk,希治閣3i佢地咁出多d,又多每月每周介紹
佢比我既感覺就真係po佢想po既,而唔係純賺view
2DS呢排係咪已經進化到成為收藏物既層面
多驚出果時啲機都無咁靚
好心佢就出多d限定版switch啦
我隻孖車同poke拳有少少後悔買左dl版冇個盒收藏
好想要個盒
望住十幾個switch game,有d美中不足咁
評game最忌 踩欣賞/享受隻game嘅人
即使隻game幾伏都好。
對比ngb,我反而係對佢xb2既評價反感好多
Ngb你睇幾乎任何game評都一樣
玩家評價都一樣咁垃圾
雖然我無自己無接觸,但如果一隻game既質素真係差到咁,咁我唔會認為佢果句有問題
不嬲評價就係主觀既

而且我既重點係我唔認為佢係打算靠呢d所謂引戰去吸view賺錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞