|Switch/3DS討論(94)|蘑菇隊長|OCTOPATH TRAVELER|太鼓達人|超音鼠+|

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
無錯
起格仔嘅驚有咩資格出係PlayStation平台
佢比咗email但係話咩1個鐘先有code
Octopath Traveler – Accolades(打J) Trailer – Nintendo Switch[
https://www.youtube.com/watch?v=1PZFwtCiFF8
至少要互動電影級數
幾時有中文
見到隔離班傻9真係好好笑
又要玩又要窮又要驚人BAN又要做伸手黨
睇到佢地話隻GAME垃圾又要爭住去搵soucre去dl真係好撚好笑
同支那人把口反日一撚樣
孖車digital版喺jp eshop賣4520yen抵唔抵
D COMMENT好正確平台
Stardew Valley Multiplayer Update -- Trailer & Release Date
https://www.youtube.com/watch?v=-vlBE3vSfNU
終於有multyplay!!!!
有冇人係用switch黎玩fortnite?
剛才講game媒,
呢段評論同我諗法都接近

youtu.be/IQAfY6CIZfM[/url]
D COMMENT好正確平台

見到係平民就唔會入去同佢加view
會,練motion aim
以事論事,除左xb2果次我又唔覺其他game評有大問題
睇咗一半,我又覺得算中肯喎
我無睇哂佢所有片
主要switch game評我大部分認同、除左xb2
任豚
XB果次之後好顯得佢為左跟住熱潮黎評game急急腳咁玩少少就算,所以都係廢鬼事去睇

我記得Mario Odyssey定係BOTW佢好似係玩都冇玩過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞