|Switch/3DS討論(94)|蘑菇隊長|OCTOPATH TRAVELER|太鼓達人|超音鼠+|

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
就係掛住3D/CG 間接害死JRPG
其實唔止 RPG 啦
為左執畫面,好多好名作系列都死哂
仲有台灣RPG

果時大宇明明好成功咁將水墨畫配合2D出天之痕,係跟住硬要跟風氣出3D RPG。
呢排我鍾意買電子game 多,唔洗換帶真係好爽
但你地會買128gb 定256gb 卡???

全dl版

上年3月同部機一機買咗128GB
今個月頭升咗做256GB
係咪任何一張microSD 就得?
我見128gb 直頭有switch 專用版

唔使買專用版

同埋就算你使冤枉錢買U3或者UHS II嗰啲高速卡
佢哋都可以都可以向下兼容

想問下係咪呢兩張其中一張都ok?
邊隻好d
另外你要256gb 咁大?我以為128 夠哂
右邊係大卡唔啱用
左邊嗰張我而家用緊
目前市價五百九@黃金
平咁多
好在冇hktv 買
前排美亞有microsd promo買左張400gb
一過256gb 就好貴
一係以前貴嗰陣入貨就賣得貴就冇人買就唔入新貨就keep住貴冇人買無限loop

一係呢啲非日用品搏你哋唔知價
用緊200GB 早兩個月買$500 轉個頭而家399
淘寶400港幣有找
太多人吹捧
<br/>其實呢次OT真係大把大把刮落SE塊臉度,
你不自量力整隻所謂3A 大作FF15出黎,
但結果招黎勁多不滿甚至有人宣佈FF呢個系列已死。

但OT 真係回歸原點反而掌聲不絕,
雖知道OT呢隻遊戲如果係SFC年代真係好普通(當年畫面既3D效果當年做唔到),
故事一環真係好弱。
<br/>就係掛住3D/CG 間接害死JRPG
<br/>其實唔止 RPG 啦
為左執畫面,好多好名作系列都死哂
惡魔城系列算唔算係俾3d累死
呢排256GB以下係大跌咗勁多
switch 黎緊有咩新games
第一頁有講
搵日去黃金睇下先
係日本太充實差D唔記得上黎乞句生日快漿
生日快槳
原來係槳唔係漿,太耐唔記得
原來係槳唔係漿,太耐唔記得

抽我水

女戈木 槳呀

生曰快槳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞