|Switch/3DS討論(94)|蘑菇隊長|OCTOPATH TRAVELER|太鼓達人|超音鼠+|

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
隻一我打到佢出online就無打
幾時先有direct
點解任記唔自己出返個有齊 motion control 同 hd rumble 嘅無線 gc 掣呢
有埋 analog trigger 仲正
賣 USD $100 都實有人買
ot返左好多歐版

啲人係咪窮到咁

大陸人都有骨氣過班廢物
玩老翻仲咁高調鬧返人真係好反智
好心低調d啦 呢d咪面斥不雅囉[/quote]

.

點解任記唔自己出返個有齊 motion control 同 hd rumble 嘅無線 gc 掣呢
有埋 analog trigger 仲正
賣 USD $100 都實有人買

可能想出左GC mini先
jc間中打直打計打斜,打斜打計打直
其實用體感打直兩個都計哂
我諗係bandie啲人搞唔店求其整過到骨就算
我屌佢老母啦 隻一有得連fd未
隻廢game當面 local 連機都無
唉 隻一佢唔會再update
隻2都唔會買 垃圾公司 乜都拖 1week變半年
話時話隻Shaq-fu我卡關
到依家先有時間玩xb2, 玩落重正過上年玩Zelda 同mario... , 個古仔好撚合我口味, 光好正
玩咗一關冇玩
就算全打直,間中都有計打斜
我覺得已經算係咁
有返少少以前玩亂馬1/2 朱貓團之秘寶嘅感覺
故仔人設音樂

UI
最近玩返,起碼禁L3直接出大細半透明地圖,已經好好多
當初玩真係9行咁
最初玩去因xxx國
行到仆街都搵唔到路

Btw等9月dlc
Switch版『クラッシュ・バンディクー ブッ飛び3段もり!ボーナスエディション』セガゲームスより10月18日に発売決定 -

日版Sega代理
XB2 人設同BGM真係好正
戰鬥系統就見人見智 見人玩到爆機都仲係無乜理TEAM野 磨到完場算
如果walk in 買會唔會有

https://www.price.com.hk/ec-product-detail.php?list_id=166&ecpid=49631

BTW:任豚真係有錢,要畀貴100
3DS『世界樹の迷宮X』 9/8/8/9(34/40)
RPG Maker MV - if you create something on Switch, users on the Xbox One will be able to access it.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞