|Switch/3DS討論(94)|蘑菇隊長|OCTOPATH TRAVELER|太鼓達人|超音鼠+|

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
agger
已課
收錢呢咩好快
無打開機唔知掛
一向歐 ,美版平過日版game
磁能線
任豚成日屈埋喺日本J銷量
出到歐美現哂型
splatoon 2垃圾
Sony大本營歐洲:
In-between those games is the updated release of Sonic Mania - Sonic Mania Plus - which makes No.5. The game sold best on Nintendo Switch (52% of sales. PS4 accounting for 34% and Xbox One on 15%).
老任又帶頭翻炒
兩個月收皮
依家班老翻友有冇辦法導出到更新檔/DL ONLY嘅GAME / DLC

利申:只買1手驚
對於 底特律 兩個月都賣唔到十萬隻
有乜意見?
其實原理係點?
老任個SERVER咁廢,連有冇俾錢CHECK唔到?
每次大更新買過部新機,升好級,再破解,再DUMP文件出嚟
但加重班友破解成本都好嘅
咁眼光又唔好淨放係日本身上
呢類歐美game主要市場都係歐美
God of war日本一樣十萬唔夠,但你會唔會認為佢係失敗?
底特律開發商Quantic Dream都宣布左銷量過百萬
係佢地賣得最快既作品
Game呢d各花入各眼,你唔岩總有人岩,起碼呢隻我女朋友好中意,唔洗要技巧
聽講之後版本都破解唔到,因為黑客團隊其中一個成員將破解既資料賣左比老任拎左20萬美金
所以老任之後出既新版本都破唔到
有冇人會買GO VACATION?
Seattle Police Department Lip Sync Challenge
https://www.youtube.com/watch?v=H_or8biB1K4

呢隻GAME 第一集 PS4 唔多賣得,佢唔減價邊有人買
依家街仲有無日版ot賣?
OC2 實體300我不如eshop
正呀喂,之前3DS試玩過幾鍾意
電話game來
岩岩search完dl左,原來一年前出
Detective Pikachu電影將由環球改為華納兄弟發行
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞