|Switch/3DS討論(94)|蘑菇隊長|OCTOPATH TRAVELER|太鼓達人|超音鼠+|

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
玩老翻仲咁高調鬧返人真係好反智
好心低調d啦 呢d咪面斥不雅囉
Google 過佢ban果種係叫freeshop的破解
呢種破解非常仆街
先連上佢freeshop個私服揀game
然後下載果時係直接連去任天堂個eshop線路dl
因為太多乞衣不斷連接eshop大量下載
結果令eshop server負荷過重
唯有ban晒佢地(新的ban方式叫super ban)
被super ban的機以後冇得線上更新系統同遊戲update

而且為了杜絕super ban的人玩到新game,老任果邊以後d新系統升級文件唔會放在卡帶內,防止升級文件被dump出來用在super ban的機上

因為只可以正版機先更新到,之後新系統版本先玩到的game,老番大概唔會再玩到
出咗太鼓之後一埋人拍片玩,
見到啲人唔識玩又要拍片真係好撚老尷 ,
太鼓又唔係嗰啲柒咗可以笑嘅game,
柒咗真係好撚柒
我都係打算分開買,唔知會唔會入貨
美版1+2唔知點解咁平,280.
5500 yen 都差唔多400啦
但聽講話入game都可以見到係rockman字 所以已經好想買了...
美版唔係跟日版匯率
美國都有Capcom佢跟返美國game慣例定價就得
美國game定價做法係19.99-59.99,每十美元起跳
1+2美版是$39.99 ,不過本身香港行貨都係美版
Capcom 洛克人行貨一般控制在260-280左右
以前有個香港洛克人聯盟論壇,果時佢地幫會員直接向Capcom 訂game,之後發售日組團一齊上Capcom 拎仲有贈品,好似都係收260左右一隻game ,聽說exe6果次團購比人踢爆個聯盟食會員夾棍,Capcom 收佢240一餅,佢收我地260一餅,有剩果d錢佢袋左,比人踢爆先話做聯盟經費同搞比賽用
Capcoin player 比中介 capcoin
Fortnite v5.1.0 現已開放下載
呢幾日出左好多驚
八方旅人都返咗貨
Switch 日版 分開1 2買實體
好多鋪都冇返分開賣既版本
我都煩呢樣野,有得手提玩係正d, DL 就仲要方便d...Switch 換帶特別煩
all in dl版啦
HORI,ゲームキューブ純正ゲームパッド風のSwitch用ゲームパッドを10月に発売。XInput対応でPCでも使える
https://www.4gamer.net/games/999/G999902/20180724052/
dunkey hates JRPG
LINK PLZ
佢算公道啦
佢一向唔鍾意jrpg同回合制
Rayarkのデビュー作である『Cytus』が、フルリメイクされてNintendo Switch向けに登場するのだ
請問有無 website 比較不同地域 eshop 嘅 DLC content price?
我淨係知道有 website compare game 價錢, 但搵左好耐都唔覺有 DLC 價錢
玩高檔

都唔夠我之前share嗰個靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞