|Switch/3DS討論(94)|蘑菇隊長|OCTOPATH TRAVELER|太鼓達人|超音鼠+|

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
渣ga
有咩
網上版唔係不嬲平好多?
我計番港紙190左右
自己上美服睇
同女同學淨係玩switch 先悲哀
練下先啊...
https://youtu.be/D28RUH4Zwe4

再伏都要踩啦
Dark Souls Remastered for Nintendo Switch - Exploring Blighttown & Fighting Quelaag Gameplay
https://youtu.be/h4-Wo3FEMuo
#TeamPokemon
Fps好似都鎖到30無咩點跌,但唔知係拍得唔好定點,解像好似麻麻地好朦咁既
一黎就病村最底
睇下上面先見真章
Reminder: 7月31日 2019年3月期 第1四半期 決算発表
點解仲未有dqb2消息
應該tgs直接講咩時候發售,
之前都公佈左咁多資料

登入左架啦wor
再唔係邊個講,我直接搵user算
First-party post搵到了
https://www.youtube.com/watch?v=SOfqPZt_qAg
『世界樹の迷宮X(クロス)』BGM試聴動画「ダンジョン曲」
佢好好地咁出隻動森出Switch仲好啦
Captain Falcon都已經比人笑緊出自大亂鬥
動森應該2019都有架啦,洗唔洗開發咁耐
仲有呢幾隻我諗都下年出到,牧場物語,smtv,metroid 4, bayonetta 3
同埋諗緊佢會唔會再有多隻hd zelda,定會用botw個engine重制
應該有2D Zelda啦

登入左架啦wor
再唔係邊個講,我直接搵user算
佢好好地咁出隻動森出Switch仲好啦
Captain Falcon都已經比人笑緊出自大亂鬥
動森應該2019都有架啦,洗唔洗開發咁耐
仲有呢幾隻我諗都下年出到,牧場物語,smtv,metroid 4, bayonetta 3
同埋諗緊佢會唔會再有多隻hd zelda,定會用botw個engine重制
應該有2D Zelda啦

卡通,上帝視角嗰種
下一隻zelda其實佢幾大壓力
美服$24.99USD 係咪已經平左?唔見有寫20% OFF
日服個匯率計番平過美服
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞