|Switch/3DS討論(94)|蘑菇隊長|OCTOPATH TRAVELER|太鼓達人|超音鼠+|

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
都唔撚明,隻game個ip咁勁咁收得
宣傳marketing比個錢就3A級數
點解個製作就得宜家呢個level
道館D設計都越來越頹,迷宮變直路,
出到好似叫你快手做完冠軍就生蛋對戰咁
單機/二周元素亦都愈黎愈少, 你望下以前既金銀同寶石, 對比近代既XY同日月, 簡直差天共地
諗真 6、7代畫面有「好大進步」之外 ,其他野都差過以前
XY日月hea到仆街,俾我寫都好過佢
Game Freak入面應該太多old seafood阻頭阻勢
玩家:希望地圖好似Zelda 咁
迷宮解迷似蘑菇隊長咁
畫面有奧德賽水平
劇情有數碼暴龍01咁都收貨
GF:可以,廿年後大概做到
依家係:
地圖好似蘑菇隊長咁
迷宮解迷似奧德賽咁
畫面有數碼暴龍01水平
劇情有Zelda既水平
太鼓download版 遊戲試玩
https://www.youtube.com/watch?v=De1gSxZaFMQ
20會唔會太睇得起gf?
班老屎忽死晒咪得囉
GF同異度都是100人團隊
問題是日本是終生僱用制
GF有好多20年前做緊只識畫點陣圖的老員工
所以要整d起格game比佢地畫格仔
咁你一係整到八方旅人咁囉,
八隻Pokemon,八個故事
特別篇咁八個主角線,後面有交集同換主角視點進行故事?
推增田去死
3DS 2012年發售至今 1233軟件全包圍!
「Nintendo 3DS ALL Software Catalogue」連1000點eShop point card set 即日發售 (1000yen)

「Nintendo 3DS ALL Software Catalogue」電子版
https://www.nintendo.co.jp/summersale2018/pdf/3dscat_all.pdf
8個道館館主視點既特別篇
買左online版... d 歌唔算吸引

希望佢遲d有多d歌 (出dlc 都好過無歌玩)

有消息鳥
仲要收你錢
痴線,當左手機APP收錢買歌玩
行eShop更新
請問一下 光明之響龍奏回音 最平賣緊幾錢?thx
隻太鼓真係好唔掂
體感本身都預左伏 所以冇感覺
手制難渣d 都可以習慣
小遊戲唔評論
其實歌黎講 作為第1作算係多(可以睇番wiiu 3ds wii 太鼓係任記係慣左出勁多代 所以唔會夠得1代既索索多)
不過 d選曲真係麻麻 好多冷飯 由其對於我呢d齊psp ps4 3ds psv nds 加dlc既玩家黎講
不過最最最大問題真係個loading 等多個月如果都冇咩更新或者吸引既dlc 我諗我真係賣左隻game買個街機鼓玩好過

呢代唯一值得讚既係個touch moon
其實ps4版駛唔駛load咁耐
switch啲辣殺驚銷情咁好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞