|Switch/3DS討論(94)|蘑菇隊長|OCTOPATH TRAVELER|太鼓達人|超音鼠+|

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
平民工作室我覺得剩係高達正常小小
其他就算啦,我睇返GAMKER,videogamedunkey,廠長果D仲好
同埋如果佢係想靠個youtube channel賺view賺錢就好似gameplayhk,希治閣3i佢地咁出多d,又多每月每周介紹
佢比我既感覺就真係po佢想po既,而唔係純賺view
只係覺得game評就做返game評
唔洗去評論人地口味

即係你覺得咖哩飯好難食 難食到屎出食評唔會話中意食咖哩飯既人有問題
其他伏嘢食都應該買哂黎食好

佢gundam breaker 條片就係話其他人唔同意佢講嘢既就應該買埋呢隻伏作

自以為高人一等 自己口味就係一切 冇個channel 咪只係網上其中一個聲音

希望某d人睇開佢game評既有返自己判斷能力

睇多幾個game評

我都唔係只睇佢一個既channel,但我諗佢同其他channel有分別就係在於佢唔係一個專業媒體既身分角度去嘗試客觀評game,好多時我覺得係好似佢個名咁直接以一個普通gamer去講自己感受

所以我自己對呢game係ok
廣東話仲有咩選擇
game?
除左save coins仲有咩格價網,save coins開唔到
DL左
巴打知唔知有無下一隻新既同捆版主機
好想入坑
同埋想問奧德賽個主機同捆抵唔抵玩,感謝
1:未知
2:你計返同分開買機同odyssey睇邊個抵d,
不過我覺得佢隻紅好正,後來都特突買左對mario odyssey紅手制
樓下太鼓418
唔該巴打
1.好期待呀
2.當然分開買抵玩,不過感覺同梱好似完整少少咁,但另外佢紅手製都唔平
南非store買既OT會係歐版, 即係同我係日eShop down あ既demo會夾唔番?
其實佢所謂同捆都只係joy-con唔同色,係可以另外再買返既
所以要睇你中唔中意呢隻紅色啦,本身中意咪直接去馬囉
主要同梱送機套,呢個又真係吸引
仲有貼紙
咁我都係等下星期番貨, 買實體日版算
fifa2k18 eshop之前特價$140 冇買到
19都就出
紅藍機joy con起碼叫做香港單買唔到,基本上同梱除咗貼紙之外全部可以散買
紅藍joycon香港有,只係位置唔同
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞