Dark Souls Remastered(6)

829 回覆
3 Like 3 Dislike
一時時啦~有時打幾隻就有,有時打好耐都淨係得石塊
尋晚個衝白金ac唔記得交眼就去咗打尼特,入咗去先醒起嚇到我即刻出menu quit game
請問有冇C兄知,另外一個bug(空中無限翻滾)係咪亦都俾官方修復咗?呢個bug我一直都試唔到,同埋想得個知字,
有冇巴打要幫手打boss或者過關請出聲,我都想幫人過開太陽戰士誓約
好似話隻狼會用翻ds1地圖設計理念

可惜有排等
知唔知邊個位會多d 人召喚
皇城而家都無乜人
個online真係 想召人又無,想俾人召又無
今日壞server可能少咗人玩
咁聽日再等下先
其實呢d 資訊邊度有得睇
又話DS3 最易 岩岩開來玩下 一開波隻古達都打左6次
應該DS1先係最易 3最難
DS1打大佬黎計肯定易過DS3
行地圖就各有各難
唔好玩啦
有無人玩返3,玩信敏想刷約定之證
琴晚試到個bug喇,居然官方冇將呢個bug修復喎
Dark Souls 1好玩既地方就係打Boss係可以「智取」
不死院要拎武器、牛頭惡魔用落下攻擊
羊頭惡魔可以善用地型(有人會響出面掉火焰壺)
鋼鐵巨像、腐敗物可以地型秒殺
白龍要爆水晶、尼特用神聖武器、魔女考走位、四主要速攻、葛溫弱盾反
每一個王各有特色、多變,有技術有解謎,依D先係Dark Souls 探索既樂趣
亦都係點解玩家成日講「卑鄙的不死人」

至於翻玩好玩度,DS1/DS2先係令人想一玩再玩既遊戲

個人覺得靈魂系列最深刻既Boss,一定係腐朽谷聖女
最嘔心既地區,配上最意想不到的Boss戰
我係官方都唔fixed啦
一般人唔會用
但唔少Speedrunner用緊個Bug黎刷新紀錄
咁樣先令隻Game有重跑既意義
多樣嘢又多啲玩法嘛~
另外想問問咁多位C兄有冇人玩ps4版?近呢幾日成日都話斷...搞到迫我開離線玩,真係唔知唔知官方究竟想點
就係可以智取
所以打boss無推地圖心理壓力咁大
果陣玩ds3成日玩到成手汗
依家玩返ds3 去到5周目
淨係著修女頭 衫 裙 去推王 隨時畀王combo秒
你係咪指不死院嗰度開唔到嘅門?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞