Dark Souls Remastered(6)

829 回覆
3 Like 3 Dislike
你老尾芙莉德死左15次
黑龍2次就過

我都想
黑龍要食埋女神祝福先過到
一到P2即刻唔識玩
明明P1食得一支水
隻怪自己跌死啫..........
引佢落去太陽祭壇個營火度打會闊落D.........

反到, 冇記錯一代除咗鞭反唔到, 其他都得............

升點你用咩武 ?
升少少血氣, 再升到力敏果D 需求先........
你老尾連續幾次打淨蓋爾一成血俾佢爆Seed
終於打曬環印城
個人覺得雷電箭仲屈過陽光槍
無陽光槍高攻但扣好少藍,玩女角用仲型
淨講DPS陽光係高啲啲
但燒得很快
PS4唔知,電腦我用白教Petrus個gesture都做到,王魂防火魂都得
唔該C兄!等今晚放咗工返屋企再試吓...
我諗要訣係你揀要做嘅動作臨完結前幾格frame輸入到 魂enter+esc (PS4唔知你咩掣)
其實我係試到以下圖片中情況...
不過之後用原素瓶就唔係做揑魂動作,亦都冇以下圖中嘅告示...
只有飲水動作
不過我都試吓C兄嘅見意(做個人動作)嘅~
因為你太快完成個輸入
試下盡量調整到你個動作臨完前嗰0.幾秒frame

咁可能有啲難度啵~
揀個你就手嘅動作慢慢試
跑跳又好攻擊又好gesture又好
其實係要個人仔“fing”把武器嗰段時間之內完成要bug嗰個動作吖,定係個bug連“fing”完把武器之後都仲有效呢?
我諗到用三股叉,不過又唔能力用...
完成前要出現到”使用所選道具”
但呢個bug都幾考節奏感
我係用戟嘅嗰個動作 我係fing咗第一個圈先至
option/pad -> O -> O+option/pad
撳完啱啱好見到支戟fing完
其實我係試到以下圖片中情況...
不過之後用原素瓶就唔係做揑魂動作,亦都冇以下圖中嘅告示...
只有飲水動作
因為你太快完成個輸入
試下盡量調整到你個動作臨完前嗰0.幾秒frame
其實係要個人仔“fing”把武器嗰段時間之內完成要bug嗰個動作吖,定係個bug連“fing”完把武器之後都仲有效呢?
完成前要出現到”使用所選道具”
但呢個bug都幾考節奏感
我係用戟嘅嗰個動作 我係fing咗第一個圈先至
option/pad -> O -> O-> O+option/pad
撳完啱啱好見到支戟fing完

少咗個圓
努力刷緊暗月劍........
同埋DLC的阿斯特留太難打太厚血...........用克拉魔劍都傷唔到佢,有無巴打有武器建議?我係平衝咒術師,樣樣都25-30點左右,8X LV
打蓋爾唔好心急就幾易打
佢算比較多硬直位
基本上等佢出完招偷刀+小心落雷位就冇死
我就係引佢去太陽祭壇個營火
再即係衝返上塔頂呀 可能佢跌下面下水道死掛

咁死啦 我23血23氣先打到關刀
玩住打刀先
唔該C兄!呢個(fing咗一圈先做)都研究埋一份。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞