Dark Souls Remastered(6)

829 回覆
3 Like 3 Dislike
終於敲左2個鐘 宜家有好多個選擇
返不死院
落魔鬼遺跡
去塞恩古城
幫防火女報仇
仲見到傳火祭祀場有條蛇

有冇邊個一定要做左先 定冇所謂
去皇城攞王器先。
之後可以選擇俾傳火場條蛇,或者去打小隆德4皇後俾另一條蛇
卡住喺葛溫到 2個月無玩 今日無聊開機玩下一次就過到
由飛龍谷路線行到落沼澤,但唔夠魂買曬東國大叔既武器...
簽佐白貓約已經唔可以去黑森林搞刷魂,應該努力儲魂至買曬東國大叔既武器再殺佢同忍者,定係算數直接殺佢地?
打完蜘蛛女落去見到白蜘蛛,但係怕會東國大叔唔見所以暫時都未敢同白蜘蛛簽約...
應該點算好
再簽過就會出現返
咁係咪算係叛教,要去贖罪先得?
應該唔會,打佢地先計背叛
古城洋蔥有bug講唔到野
一周目爭葛溫
是不是只可以放棄個原盤
我諗係
皇城度有傾計 應該都得
之後會返傳火祭祀場,然後病村底會見到佢
屌打完病村先發錯點錯左五點係記憶,而唔係持久力
新手一問 ,打刀+10 點先上到+11
揾安德烈 上到+10之後無得強化
去 new londo ruins 揾 very large amber

https://darksouls.wiki.fextralife.com/New+Londo+Ruins
集思廣益
SL1 +10武,拎住十皮
點樣喺最安全情況吓由地下墓第一個火去到打鐵佬到
請問草紋盾+10 係咪已經到頂 好似強化吾到上去+15
今代最多+10

光輝石 進化果D 最多 +5
王魂 整果D武 又係最多+5
營火傳送咪得。
問下各位巴打 打完魔女有冇快捷方法返去鐵匠度?已經唔記得哂啲路
DS1 ?
返出去病村搭水車上,然後爬梯上到頂,有三隻肥佬果邊出去,飛龍谷再出去就小隆德,電梯上返去就傳火祭祀場,果度電梯上不死教堂出去 賽恩古城果邊就到
唔該哂巴打
最好 見完不得了寶箱,拎完王器 先行過去
要食 暫時詛咒
同 真係要小心D,D怪幾高攻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞