Dark Souls Remastered(6)

829 回覆
3 Like 3 Dislike
有,廢嘅把劍
王魂bug 好似用唔到了
辛苦咗砌build人士
開局 神兵 嚟...........
不死教區, 不死街D 怪都一刀死........
落病村前就差唔多唔夠力...........

你拎咩武器先?
希望有新立法啦~我想買多啲光輝楔形石呀...
去結晶洞堆貝殼刷咪大把
一炮過買99粒快過刷半粒鐘啦~
飛龍劍已經唔用好耐啦 仲神兵 升級素材又閪 把嘢又廢
傳火場隔離嗰度(地下墓地)拾嗰把雙手大劍都好過佢(飛龍劍)多多聲啦~
平民開局神兵強化棍棒
呢把真心好用,輕但攻擊又唔弱
飛龍劍 唔升用嚟就咁劈D怪之嘛
開局神兵 過就開局就換,過渡武器又要升級又要冒險先執到就咪拎嚟比………
拎雙手巨劍 比不如病村底果支巨棍 / 衝入地下墓地拎墓王劍 咁好冇?
但雙手大劍係免費喎~不過我都認同你嘅講,強化棒棒真係好正
黑騎士戟應該係最勁
石像嗰把戟都差唔多啫
user unfriendly in terms of stat
大鐮刀先係最屈
之前打小隆德見楔形石塊好好趺
今日刷左兩round就出原盤
打吸魂鬼?
yes
我打成半個鍾都冇
連DS都要睇樣
啱啱過左羊頭落左下層
玩落個劇情好似複習過第3集
但boss就無第3集咁難打
Dark souls1打王比起考技術更加考觀察力
同demon souls一樣 唔係用數值同技術屈你機
有好多道具幫到你容易過板

明明依個係dark souls最值得保留嘅設計 dark souls3 d dlc同後期boss 整到同仁王一樣用數值格硬拖長戰鬥時間 垃圾
但講翻玩好玩度,只計boss就一定係DS3高好多
王魂4 boss有4隻你知道點玩根本係弱智
得隻四王叫做考下技術
DS1係贏地圖四通八達同自由度,DS3太直線
啱啱過左羊頭落左下層
玩落個劇情好似複習過第3集
但boss就無第3集咁難打
Dark souls1打王比起考技術更加考觀察力
同demon souls一樣 唔係用數值同技術屈你機
有好多道具幫到你容易過板

明明依個係dark souls最值得保留嘅設計 dark souls3 d dlc同後期boss 整到同仁王一樣用數值格硬拖長戰鬥時間 垃圾
但講翻玩好玩度,只計boss就一定係DS3高好多
王魂4 boss有3隻你知道點玩根本係弱智
得隻四王叫做考下技術
DS1係贏地圖四通八達同自由度,DS3太直線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞