Dark Souls Remastered(6)

829 回覆
3 Like 3 Dislike
岩岩三周目白金左了,個人好似輪迴轉世完成咁,好爽
我啱啱衝到三週目,搞完石像鬼嗰個鐘,今晚先衝落去病村打蜘蛛女。
就白金?
應該去到王城搵鐵匠打埋嗰少少王武就可以攞白金盃
混沌之刃好唔好用?
唔知用克菈格的靈魂升太刀定另外嗰把好
兩把都好用
不過混沌之刃要睇住自己條血
我都係用緊火劍(即係魔劍)我覺得OK.....低持有要求,攻高(不過火屬武打火怪就減)
克拉格魔劍個火好型
想問下大家ds3既野
我一周目玩左奪火路線 開new game plus身上仲會唔會有個暗之穴係到
搵防火女醫要成四十幾萬
應該問,點樣先可以唔係以活屍個衰野開始新一周目?
一定要搵防火女醫?定係去贖罪果到解咒再開新一周就得?
我同你一樣 諗住入ng+會清個暗穴
但係之後發覺仲會有詛咒
應該一定要醫
btw你刷天使3肥一轉都9萬幾 四十幾萬好快姐
更正 原來入二周目會清暗穴
不過詛咒就會keep
即係話清左一次詛咒入二周目就ok
我果陣應該係未清晒就入左二周
去贖罪果到解咒/用解咒石再開新一周就得
thx 終於可以唔駛樣樣衰衰 今次會好好地傳火
上網睇左半粒鐘人玩ds2
純粹惡意人海戰術
係........
一個位一堆怪 , 幾隻近戰搭一兩隻遠攻..........
仲要幾隻一齊嚟........
D 怪仲要 無限韌性, 追你九條街..........
一dd位啦
有得拉打,有毒箭射,正傳其實肯升level就唔太難,dlc就
remastered玩緊敏咒打刀
未爆機又想開新角
DS1我打到最後,臨入二周面前諗住殺埋npc先,點知殺完太陽公主之後成個城暗晒,城入面個火女都唔見咗,仲有無得揾返個火女?

下周目啦
唔會唔見咗
座城暗晒之後,城入面既火防女會變Hostile,應該係你唔覺意殺咗
王城個防火女仲係王城 不過佢轉左位企only
無記錯應該係大廳對出果條大道
我手痕試過一次殺太陽公主
防火女係到 會變敵對 位置一樣 可以傳去嗰到

但個火廢咗 用唔到
所以咪話防火女仲係度 係用唔到個火only
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞