Dark Souls Remastered(6)

829 回覆
3 Like 3 Dislike
有冇人覺得dark soul 打boss既bgm好正
整體都好正
不過印象最深刻係bb dlc打劍聖p1入movie駁去p2哥段連埋bgm連貫
頭先返工都不停聽呢首p2
DS1烏薪王好好聽
https://www.youtube.com/watch?v=aJKgS2J9m9I
鍾意依首,好唏噓
傳火終結、Dark Souls系列終結
其實個火熄左係會點
成個世界終結?
Ds1哥陣好似話會無晒光定唔知點
個火熄咗,最直接就係以後唔再需要人犧牲自己傳火,象徵一個時代既終結
卡斯:「總有一天火會熄滅,世上所剩的將盡是黑暗。這麼一來,便會進入你們人類的黑暗時代了。」
但睇烏拉席露既情況,黑暗時代又似乎唔係想像中咁

響環印城,當火既時代終結,所有事物相會於聚集地
最近mastered都冇人行禮
有次掛住行禮 比人偷襲
班友趕收工咁

係咪姐係唔會再有不死人
唔行都算 好多人仲要你行緊禮即刻走埋黎打你
應該話所有人類都會持續係不死人,響末世成立自己既社區(隆道爾)
不過DS3冇乜講過隆道爾係點樣
或者不死人入晒大小姐既畫中世界

DS3雖然話係系列終結,但留咗好多空白位,可以繼續講落去(爛唔爛係另一回事)
https://forum.gamer.com.tw/Co.php?bsn=16775&sn=33845

雖然有d ff
但好似講得有文有路
岩岩ds3 拎左流放者大刀 下下硬直真係好屈 但要雙手揸

想問下打小怪推圖 一般係咪後手出招較好?
好多時先手都要硬食對方第一下 變相好似用水會多左

同埋草紋盾放背後 還是直接棄盾好
識盾反/練盾反就拎盾
先唔先手既問題再睇你武器距離同你熟唔熟對方既攻勢先再決定到
但通常我斬係引對方攻擊先會斬人
重型武可以先手 輕武都係後手好啲

你鍾意啦
篇文2012年,連DLC都未出
3代都補完咗少少細節,推翻咗某D舊想法,例如黑暗之環係代表D乜
同時開咗個更大既坑
原來咁耐之前 我無睇到時間
淨係GOOGLE見最頭就係呢篇
玩到8周目(200lv)
發覺黑龍係越打越易
相反其他王就慢慢難
好似街舞隊 當初係屈裝打 同硬換血
上到去係2刀秒

古達就好易combo死 只要唔小心反唔到嘅話
Ds 2 ps store $86
等我之前仲賣左隻remaster走去訂左合輯
之前做特價入咗,依家個價咁賤真係欲哭無淚...
近排玩demon‘s souls覺得好正,最正嘅係冇煹火位俾你坐火,令我更加攞呢隻game嘅白金盃...
Demon’s Souls Farm夠99個滿月草打大佬
以前玩1已經死到懷疑人生
呢家又黎繼續懷疑人生
正喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞