Dark Souls Remastered(6)

829 回覆
3 Like 3 Dislike
之前睇東哥啲片係用帶有電屬性嘅武器去打,不過我自己打咗兩次都係用黑騎戟
裸體拎碌棍都打得死
避刑就得,我第二次打係著上級騎裝+哈維爾戒+爸爸頭
避到攻擊就得...
巨棍+15+紅淚戒,5 hit 收工
嘩~!C兄,果然夠專業,佩服!!
修女真係好難打
很久之前單拖對陣過,係幸運+幸運+幸運咁過...
岩岩終於過左 p3預到佢攻擊距離
等佢岩岩好打唔到 再斬佢幾刀 係咁loop
DS2都玩埋,幾好玩嘅
而家再開多隻新人玩Bloodborne
成日按錯血瓶掣
C兄!啱啱試咗你提供嗰個表情動作bug,可能係太快結果都係飲水
有冇試過用原力或者黑焰
呢2 招都有人推薦過

利申:黑焰平均每4次得一次成功
咁咪要㩒得仲快?
我簡咗跪下同鄭重道謝嚟做,不過暫時未成功過。
揀定一個你夠時間輸入又唔太耐嘅動作慢慢試時間啦,有人用雙手武器敲牆都成功添
我每次都係一咁完R1 就即刻咁start,如果你個魂係放第一格其實係有好多時間剩
係呀~我調配嚿魂去到上頂架...但都失敗收場囉
知唔知switch 出左未
點解啲any% speedrun仲喺到打阿爾特留斯
打阿爾特留斯之後拎膽小鬼的紫水晶
可以唔填滿王器就入初始之火的火爐
有個新bug係喺王器傳送走,過場左下個營火閃完第四吓強制quit game,入返就會喺初火
係咪speedrun唔俾強制quit game?
可以手動QUIT
唔可以FORCE QUIT
頂!我嗰個人仔原來要攞把渾沌雙手大劍先至出到個bug喎~,琴晚都試咗好耐先得幾次成功coyp個王魂,仲要先用防火女魂試過得先至攞馬老師個魂嚟做。
用空中bug繞過亞爾特留斯嗰度唔打,又得唔得呢?
可以用,QTTSIX 每次都用空中bug落病村
但繞過亞爾特留斯會慢咗,所以唔用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞